Instagram’da bir anda soğuyan yakın arkadaşım için ne yapmalıyım, takipten çıkıp bitirmeli miyim?

Kızlar size bir şey danışacağım. 🥹

Haftalar önce kardeşimle beraber birkaç kadın tarafından Gemini grubunda resmen hedef alındık. Saydırmalar, küfürler, tehditler havada uçuştu. Güya bizi polise vereceklerini söyleyip duruyorlardı. Neyse ki biz de şikâyetimizi yaptık, gruptan ayrıldık ve konuyu kapattık.

Benim uzun zamandır Instagram'dan konuştuğum, gerçekten kardeşim gibi gördüğüm bir kız vardı. Fakat sonradan öğrendim ki bu kız, bize bunları yapan o dört kadınla arkadaşmış ve hepsini tanıyormuş.

Olayın üzerinden biraz zaman geçtikten sonra bu kız bana karşı inanılmaz soğuk davranmaya başladı. Mesajlarıma doğru düzgün cevap vermiyor, sürekli “yoğunum” diyor. Ama Instagram'da aktif; sürekli story atıyor, not paylaşıyor vs. Bana ise saatler sonra dönüyor.

Eskiden çok yakın olduğumuz için ister istemez artık bunu üzerime almaya başladım. Acaba o kadınlar bu kıza bir şey mi anlattı, aramızda bir şey mi konuşuldu bilmiyorum.

Sizce ne yapmalıyım? Direkt takipten çıkmalı mıyım, yoksa hiç sesimi çıkarmadan geri çekilip onun adım atmasını mı beklemeliyim?

Siz olsanız ne yapardınız? 🥺
Instagram’da bir anda soğuyan yakın arkadaşım için ne yapmalıyım, takipten çıkıp bitirmeli miyim?