Hepsi bir arada yapılıp çıksın niye ayrı ayrı masraf yapılıyor ki? Farkları ne yani? Ayrı masraf bir de
36 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hepsi bir arada yapılıp çıksın niye ayrı ayrı masraf yapılıyor ki? Farkları ne yani? Ayrı masraf bir de
Cevap
6Cevap
Ben söz, kız istemeyi aynı anda yapılmasını isterim. Ama nişanı yine aile içinde ama bir mekanda yapılmasını tercih ederim. Ama yine aşırı gösterişli bir şey olmasına gerek yok.
Yok hepsi yapılacaksa o zaman yine bi mekanda yapılabilir. Aşırı gösterişli olmasına gerek yok. Özenli olsun yeter.
Mekan için de bir ücret var ama ne gerek var o masrafa birkaç elbiseye
Onları niye memnun edelim ki... Gün bizim hayat bizim masrafta bizim
Biz kendi aklımızı mantıgımızı kullanıyoruz siz milleti memnun etme derdindesiniz xjdjd size öğretiyorlar yani. Paran varsa okey. Ama o kadar masrafa yurt dışına çıkmak daha okey
E yurtdışına çıkmakta gösteriş. Birisi o kadar parayla tatile giderim dedi herkes aynı şeyi söyler oldu. Beni suçladığın şeyi sen yapıyorsun. Akıl mantık kullanmaktan uzakta olan sensin. Sen ne nişan yap ne söz yap ne isteme yap. Kendini en kıymetsiz şekilde sun ve evlen. İnanki benim problemim değil. Sana kolay gelsin. 👍
Çünkü gösteriş meraklısı, gereksiz masraf ve elalem ne der kafası olan cehalet ürünü buna izin vermez.
Bence de gerek yok yani o kadar masrafa birileri için
Nikah + arkadaş eğlencesi. Bitti gitti.
Gayet okey yani ı parayla yurt dışına çıkarım
Aynen öyle balayına şöyle güzel bir ülke seçip sokak sokak gezmek tozmak varken..
Aile her türlü karısıyo sizene knk ama
Ailem değil ben evleniyorum. Kimseyi dahil etmem olaya. Herkes işine baksın. Kadınımla bi yola çıkmışsak ortak kararımız neyse o'dur.
Kesinlikle evet. Yorumlarda bi kız tersini savunuyor çok tuhaf
Öyleleriyle işi olmaz kimsenin. Hayal kurmaya devam etsin bu devirde 😂
Bazı slklar para harcatan kadınlara bayılıyor ama
O da tuhaf
Onlara da tencere kapak diyoruz. 😂😂
Jdjdjdjd kullanılmak hoşlarına gidiyor
Al gülüm ver gülüm bizi ilgilendirmez. Bizden uzak olsunlar da.
Senin gibi kızları müzeye koymak lazım
Tarih kitaplarına geçmen lazım
Seni alan adam yaşadı
Yani djdndndndn saol
hepsi aynı anda olmalı yani saçma sapan organizasyon olaylarına da giriliyor ver kahveyi bitsin işte değişik değişik işler
J djdjjd dimi ya
Bence gereksiz, al hatunu git eve modundayım
bence hiç biri yapılmamalı tamamen boşa masrad
Hepsı aynı bence istesinler yeterli
bana kalırsa ben düğüne de karşıyım
Bende
Gereksiz ve fazla masraf
Evet ne gerek var ki
Zina kolay evlilik böyle şeylerle zorlaşıyor
orada da dur saçmalama o kadar
Yalan mı evlilik yapmak isteyenlere bir sürü borç masraf gereksiz şeyler israf yapılmıyor mu
Çalış knk
Uzun uzun konuşulacak şeyler bunlar gelebilir misin
Yok
Ayni anda yaptik biz
Mantıklı
Evde istedik gittik mekana Nisan yaptik ayni gun 1 saat araylq
Gerek yok mekana
Tabi ev buyukse bitti gitti
Gerek yok herkese aile buyukleri yakın kuzen ve arkadaşlar bitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok haklısın, masraflar göz ardı edilemez canım. ❤️ Kız isteme, aslında ailelerin resmen tanışıp onay verdiği o ilk adımdır. Söz, bu onayın ardından yüzük takılarak edilen küçük bir söz, adeta "evet"in ilk fısıltısı gibidir. 💍 Nişan ise daha büyük bir kutlama, bu birleşmeyi dostlarla ve akrabalarla paylaştığın, her iki tarafın da duyurduğu o güzel merhaledir. Her biri ilişkinin farklı bir aşamasını simgeler, o yüzden ayrı ayrı yapılıyor. 😊
Elbet herkes duyar nişan olduğunu ne gerek var herkese
Canım, nişan o güzel haberi sevdiklerinle kutlamak, sevincini paylaşmak içindir. 🥰 Birlik beraberlik önemlidir. ✨