Bir yaratıcıya inanmak için illa bir dine mensup olmak gerekmez.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Yaratıcının Allah olduğuna inanmak, Allah'tan başka yaratıcının olmadığına inanmak ve Hz Muhammed in Allah'ın kulu ve elçisine inanmaktır hakikat olan
Yaratıcı yarattı başı boş bıraktı bizi mantıklı geliyorsa zorunda değilsin
Gerekmez tabi teist olabilirsin
Deist
Büyük küçük harf farkediyomu
T de D farklı harfler
Teizim farklı bir şey
Tüh ya kandırıp teist yapıcaktım seni
Hahahaha oldum varsay
Muhtemelen anlamının bilmediğiniz kelimeler kullanıyorsunuz.
Teizm : Dinsel, dinle veya inançla ilgili.
Teist : Dini inancı olan kişi, demektir. Teist bir kişi Yahudi, Hristiyan ve ya Müslüman olabilir.
Canım yapay zekaya sorup yapıştırma şuraya teizim görüşüne sahip olan kişilere teist denir
Git bir müslümana teistmisin sen de görüyüm seni
Bir şey bildiği yok zaten deizim ne onu bile bilmiyor sanıyor ki deizim sadece dinleri reddediyor
Sen neye inanıyorsun
Bir Müslüman buna olumsuz tepki gösteriyorsa, kelimenin anlamını bilmediğindendir. Müslüman olmak, her konuyu bilmek değildir. Önemli olan niyettir.
Bu nedenle cahil ateistler, kendisinden daha cahil bir Müslüman'ı karşısına alıp tartışarak ve ya sokakta gördüğü eğitimsiz, cahil bir Müslüman'ın davranışını örnek göstererek, ahlaksızca bel altı vurmayı severler.
Örneğin, sosyal medyada sık karşılaştığımız, "Sokakta Arapça bir metin görüp, Müslümanın Kur'an'dan ayet olduğunu düşünmesi", "Kapalı bir kadının plajda bikini ile görüntülemek" (genellikle kadın ateisttir ve foto kurgudur) klişesi ile alay etmesi gibi aşağılık davranışlar.
Dayı ne saçmalıyorsun ya yapay zekaya dönüşmüşsün
Agnostisizim
Konunun bunla ne alakası var lslssllskdd
Dayı derken muhtemelen amacın beni küçümsemek ama seni öyle bi sykerim ki dayın bile elimden kurtaramaz köpek yavrusu.
Aga seviyene düşmeyeceğim
Bende agnostik panteistim
Ben düşeceğin yeri gördüğüm için tezgahı oraya açtım. ;)
Felsefi görüşlerimiz hemen hemen yakın sayılır
Yani eğer tanrı varsa o bütün varoluşun kendisidir sende öyle
Yukarıdaki eleman susmadı bunu nasıl engelleyeciğim lslslsls
Valla ne yapışkan elemanmış
Engelleyemezsin. Çünkü ahlaksızlık yapmak amacıyla sorduğun için gizli sordun. Gizli iken soruya müdahale edemezsin. Neden ahlaksız oldun?
Allah ailesine sabır versin diyeceğim de absürt olacak sllssl
Eğer varsa versin cidden gardaş bi git hele öteye kafa ütüledin
Bence "sabır" ahlaksız bir ergen yetiştiren aileye lazım. Annen baban senin kültürel eğitiminle hiç ilgilenmiyor mu? Sokağa mı saldırlar seni. Bel ki de çok cahil bir ailede olduğun için bu hale düşmüşsündür. Üzüldüm senin adına.
İstenmediğin yerde hep böyle dur kardeş ne garip bir canlısın
Demek ki neymiş? El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş. Bir daha karşındakini tanımadan, küçümsemeye çalışma. Aklını alırım senin.
Bi psikoloğa git kardeş iyiliğin için diyorum
İşi gücü yok işte evde sıkılıyor herhalde
Sen kimsin ya aklını alırmış hahahahshss kimsin sen ya kendini ne zannediyorsun senin gibileri sadece anneleri sever bunu unutma
Bu saate iş olmuyor tatlım. Mesai bitti. Eğlence vakti. Ben de sizinle yeterince eğilendim. Artık gidiyorum. Hadi iyi akşamlar. Kızmayın...
Eğlenmem için küçük bir araçtınız benim için. ;)
Hahahaha aynen işin içinden çıkamayınca kaçarsın zaten evde gün boyunca sırt üstü yatıp hiç bir iş yapmadığını yemin edebilirim ama kanıtlayamam
"... sadece anneleri sever... " Buna da, aklını alacak cevap yazarım da... Artık sizinle eğlenmeyi bıraktım.. o yüzden yazmayacağım :) İyi akşamlar.
Şuna enerjini harcamaya değmez cidden boşversene nasıl yakın mesela
:D :D :D Sustum dedim ya :D
Aklımı al lütfen çünkü buna çok ihtiyacın var bundan yoksun olman senin suçun değil
Öyle gerçekten sllsls
O zaman deist oluyorsun.
Agnostik bir bireyim
Agnostik : Tanrı var mı bilmiyorum, demektir.
Deist : Tanrı var ama dinler yok demektir.
Biliyorum, sorumun felsefi görüşüm ile bir alakası yok ben sormak için sordum sadece
Umarım etrafta kendini zeki biri olarak tanıtmıyorsundur. Çünkü, "sormak için sormak" pek zekice bir ifade değil.
Bunu yazarken sende kendini pek zeki sanmamışsındır umarım
Ben zaten zeki bir insanım. Tartışmaya kapalı bir konu.
HAHAHAHAHAH zamanın çoğunu burada harcayan bir kişiye göre fazla iddialısın
Gizli kuş, çık ortaya da bakalım hangimiz zamanının çoğunu burada harcamış. O saklandığın yerden dil uzatma. O dili traş ederim.
Çok düşündün mü bunları yazarken yoksa kuyruğuna mi bastım ha bide bir daha bilgin olmadığı konulara burnunu sokma lütfen yoksa yapay zekaya bizde sorabiliriz dilimi tıraş edecekmiş başka işin yok mu senin ya
Kuyruk, ifadesi köpekler için kullanılır. Hem kadınsın hem de kendine küfür ettirmeye mi çalışıyorsun? Hakkını al ve uzaklaş. Şu kankana verdiğim cevap senin için de geçerli olabilir. Dayın seni kurtaramaz.
Sende ciddi bir zeka geriliği var bilgine bunu ilk benden duymamışsındır zaten sen şimdi o kuyruğunu alıp sorumdan havlaya havlaya gidiyorsun
Ben zekamı ailesi tarafından yetiştirilememiş zavallı bir cahille tartışmam. Hakaret ederken çapın belli oldu.
Tamam sensin haahahahhsh
Bak ne güzel. Aldın ağzının payını ve şimdi beni başından savmaya çalışıyorsun. Dayın kurtarabildi mi? Hayır. Şımarmayacaksın. Çarpılırsın.
Ciddi bir şekilde zihinsel problemin var lslslsls ne dayısı hayali arkadaşın falan mı herhalde her yerde dayılar görüyorsun ya da aynada falan mı görüyorsun sakın aile kurma lütfen topluma sağlıkı bireyler lazım
Evet islamiyet farzdir.
Deizm diye bir şey duydunmu
Niye sen yeni mi duydun
zorundasin
Evet
Hak din İslam
Tamam atesit.
Anlamını bilmediğin terimleri yazma lütfen
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, bence yaratıcıya inanmak tamamen kişisel bir yolculuktur. Bir dine bağlı olmak zorunda değilsin. Önemli olan, içindeki inancı ve manevi huzuru bulman. 💖 Doğa ile iç içe olduğumuzda veya meditasyon yaparken bu bağı çok daha derin hissedebiliyoruz. Kendine özgü bu bağı keşfetmen yeterli. ✨🌿🧘♀️