Selam bir tanrının var olduğuna inanıyorum ve bence bizi de hayvanlarında da dağlarıda boşa yaratmadi müslüman Hristiyanlık dini inancina göre cennet var elbet bir amacı var ama niye ise dini inançlar bana mantıklı gelmiyor Hristiyanlık Yahudilik ve müslümanlik veya başka dini inançlar. Mesela ben Hristiyan bir ailede doğsam annem babam Hristiyan ve bende mantıken Hristiyan oluyorum ama Müslümanlık göre herkes müslüman doğar ama tamamen sözde bir kelime Hristiyanlık inancıyla büyüyorum ve müslümanlik tan zere bilgim yok. Müslüman dini inancina göre bilmeyen hesapa çekilmicek o zaman bende istediğim suçu işleyim veya iyi bir insanım ama sırf müslüman veya Hristiyan olmadığım için cennete giremiyorum saçma
Bunun gibi çok şey sizce mantıklı mı dini inançlar bana uydurma gibi geliyor ya sanki birileri kabul etmemişte böyle bir şey atmış ortaya
İsa ölüp tekradan diriliyor ve insanlara bana tovbe edin diyor tanrının oğlu olarak geçiyor
Son peygamber Hz Muhammed ama ilk pygamber olarak da geçiyor ama anlamadım 😀
Bunun gibi çok şey sizce mantıklı mı dini inançlar bana uydurma gibi geliyor ya sanki birileri kabul etmemişte böyle bir şey atmış ortaya
İsa ölüp tekradan diriliyor ve insanlara bana tovbe edin diyor tanrının oğlu olarak geçiyor
Son peygamber Hz Muhammed ama ilk pygamber olarak da geçiyor ama anlamadım 😀
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer