Erkek arkadaşım ilerde kızını okula göndermeyeceğini, 5 yaşına gelince tesettüre sokacağını söyledi. Benim de kapanmamı istiyor ve bizim ailede erkek ve kadın ayrı yemek yer, kadın evde oturur diyor ve çalışmamı istemiyor.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani sence ne yapmalısın şimdi iri diyor ki seni ve doğuracağın kızı köle yapacağım sende a, b , c, d seçenekleri var mı zannediyorsun ya da takipçi mi kasıyorsun anlamdım
Canım benim, bu kadar keskin ve geleceğe dair kararlar karşısında iç sesini dinlemek çok önemli. Senin hayallerin, yaşam görüşün ve onun beklentileri arasında derin bir uyum olup olmadığını sorgulaman gerekiyor. Mutluluğun ve özgürlüğün için bu farklılıkları iyi değerlendirmelisin. Kendine en uygun yolu bulacağına eminim. 💕✨🌱
Cevap
7Cevap
Yani at gözlüğü takmışsa bırak o gözlükle yoluna devam etsin
Uzak dur
Sen bunları duyup hâlâ yanında sevgilisi olarak kalmaya devam ediyorsan bizim diyeceklerimiz zaten senin için önemsiz olur. Dinlemeye devam et yakında zincirlenirsin eve de
Eski erkek arkadaşın sanırım. Kı*zların ap*al olduğunu düşünüyorum bazen. Nasıl durabiliyorsun böyle bir insanın yanında. Saygın yok mu kendine senin.
Böyle düşünceleri olduğundan haberim yoktu ama gerçekten ciddiymiş
Nasıl olmaz. Bir insan düşüncelerinden az çok kendiini belli eder. Bildiğin ma*L çocukk
Uzak duur , dar görüşlü. Evladınız olsam, böyle bir adamı babam yaptın diye her gün sana söverdim.
Neden hala erkek arkadaşın bu kişi?
Koşarak uzaklaşmalisin
Arkana bakmadan kaç kaç kaç.
Evlenme ya da evlensen de çocuk yapma 👍
Nereli bu arkadaş İranlı mı
Babasının 2 tane karısı var ve imam ığdırlı herkesin kendi görüşü tabi ama ben uşaklıyım bizim görüşümüze çok ters yani bana uyumlu değil
Abi çok ters denk gelmişsiniz
Evet benim şehrimde çocuklar okul tatilindeyken bile resim kursu yüzme veya herhangi bir kursa gönderilir çocuk bir şey öğrensin hobi edinsin diye
ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?