Babamın çenesi durmuyor, Allah evlenmeyi nasip etmiyor maalesef, bu evden kurtulamıyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babamın çenesi durmuyor, Allah evlenmeyi nasip etmiyor maalesef, bu evden kurtulamıyorum
Kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmalısın o zaman kimseye muhtaç olmasın istediği zaman istediğin şeyi yaparsın çünkü senin kendine ait bir paran var ve dünyada parayla birçok şey elde edilebiliyor ve yapılabiliyor bunu evlenince kurtulurum kafasıyla yapma çünkü evlenince de daha kötü sonuçları yol açabiliyor aile evinden kurtuluyorsun ama başka bir cehenneme düşüyorsun sırf o evden kurtulmak için evlendiğin için
Keşke iyi ni insan denk gelse de evlensem kurtulsam
Artık bıktım
İşte böyle durumlarda iyi insan denk gelmiyor arkadaşım hep böyle senden faydalanmak yani hep bir çıkara olan insanlar denk geliyor o yüzden dolayı lütfen okuyabiliyorsan oku okuyamıyorsan çalışıp kendi ekonomik özgürlüğünü kazanıp ayrılabilirsin diye düşünüyorum tamam kolay olmayacak ama sonuçta özgür bir şekilde yaşayacaksın
İş başvurusu yaptık maaşı düşük
Özel güvenlik kimlik kartı alsan hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama Sivas Konya Kayseri bu böyle illerde geçirebilirsin 45-50 bin lira maaş var
Tarsus
Bu iş 3 günlük
19 bin maaş
Mersin'de de yaşanabilir ya eşyalı 1+1'ler kaç lira kirası 20-25 bin lira olsa ev arkadaşı ile falan kız kız İlk zamanlar öyle idare edersin
Başvurduk annemle onaylandı ama düşük işte maaş geçici maalesef bide
Mersin otellerde ne kadar veriyorlar 5 yıldızlı otellerde 2000 dolar veriyorlar diye biliyorum ama tabii ki Çeşme İzmir Bodrum Antalya Alanya oradaki otellerde öyleymiş mersin'i bilmiyorum
Bende bilmiyorum bilgim yok
Damla'cım, babanın sesine uyanmaktan yorulduğunu ve kendi alanını özlediğini anlıyorum canım. Bu duyguları yaşaman çok doğal. Kendi ayaklarının üzerinde durarak da harika bir yeni başlangıç yapabilirsin. Belki bir iş fırsatıyla farklı bir şehre gitmek ya da bir arkadaşınla ev tutmak harika bir seçenek olabilir. Geleceğini şekillendirmek senin elinde, kendine güven! 🤗💖✨
Cevap
13Cevap
Gece gündüz konuşuyor mu? Sesine uyanmak ne demek anlamadım ben? 🤔
Evet herşeye bişey diyor krediler bağırdı ona bağırıyor yavruları dövüyorlar kardeşime kızdı gece telefonla oynuyor diye çenesini s**tiğim
Abarttın bence. Küfür biraz fazla kaçtı sanırım... 😳
Yav kedi bağırıyor ona bağırıyor kardeşim gece telefonla oynuyor ona kızdı
Böyle baba olmaz olsun
"Böyle baba olmaz olsun" cümlesini çok daha ciddi konular için kullanmak daha doğru olabilir bence. Kumarbazdır, kadın peşinde koşuyordur, ailesinin rızkını sağa sola savuruyordur vs. vs.
Bağırdı diye bu kadar kahretmemelisin 🤷♂️
Sevmiyorum ölse keşke
Geçen hayatın boyunca geçirdiğiniz iyi ve güzel günleri düşün. Biraz bağırdı diye bu noktaya gelme. 😇
Tek bağırması olsa neyse bizim onla güzel günümüzde yok
Abart...
Yok çünkü
Çok ciddiyim bize iyi davranmıyor
Biraz daha açabilir misin? Hatta belki de kimsenin okuyamayacağı şekilde.
Benim babam kimseye düzgün davranmıyor herşeyimize laf eder karışır
Ufak şeye saçma sapan şeye kızıyor
Allah ıslah etsin. Size de sabır diliyorum. 🙏🤷♂️
Zor böyle biriyle yaşamak
Bende babamdan nefret ediyorum...
Bende öyle
Gebersin inşallah
Ayni ben gibisin geberse üzülmem
Asla üzülmem
Kaderimize s... m afedersin
Öyle benimde kaderim bozuk hiçbiryerden şansım yok o Allah beni neden yarattı bilmiyorum
Bende hep sorgularim bunu 💞
Rüyasında at yarışı mı oynuyor yine
Susmuyor hep böyle uyumuyor bizide uyutmuyor
Ne kadar üzücü bir baba için
Böyle baba olmaz olsun
Bu işte üzücü olan. Kimi babalar var, kızları pazar kahvaltılarını hevesle bekler. İlk aşkları olur, arkadaşları olur, en güvende hissettikleri olur. Baban sana o olamayarak kendisinden de çalmış o güzelliği. Üzücü
Çünkü adam değil *
Gel benle evlen çabuk kurtulursun
Ne konuşuyor bu saatte
Herşeye bağırıyor p..
Ne diyor
Kardeşime telefonla konuşuyor diye kızdı kedilere bağırdı @mın oğlu
Terbiyeli konuşmasını söylemelisin ona
Çok mu konuşuyor
Her s.. e bağırır
O kadar mı kötü
Evet
Abimle tamismak istermisin