Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar ben aç kalmaya yerde yatmaya razıyım gerçekten kira elektrik su internet ödesem yeter şimdilik.
Kiralik ev tutmayı düşünüyorum 2 haftada bir evden kovuyor. Annem de boşandı zaten kadın sinir krizi geçiriyordu. Ben 15 bin kazanıyorum aylık Max en düşük de 12 bin gayet de yetiyo ama ev kirası falan yok. Çok isteğimi kismam gerek. Mesela elektrik su kaç tutar. 3 aylık kıra parası bitiktirip öyle bir gün ansızın haber vermeden gidicem. Param biterse de anneme giderim diye düşünüyorum. Köpeğim de var onu bile evden kovdu. İki yüz bu sabah da gelmiş sevmeye çalışıyorum herodama geldiğinde eşyalarımı topluyorum gidicem diyorum 2 günde de o parayı toplayamam ki çok çaresiz hissediyorum. Napicam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Apart bul 1+0 faturaları kiraya dahil olan. Gül gibi yaşayıp gidersin
Apart ne demek
1+0 demek işte tek odalı ev oluyor banyo tuvalet gibi yerler ufak bir alanda oluyor onun dışında ekstra bı odan oluyor. Birçok apartta faturalar kiraya dahildir ona göre aylık tek ödeme yaparsın
Tek ben kalcam dimi herkese açık bir yer dehil
Evet tek sen. Bazıları kendi evinde tek bir odayı kiraya veriyor apart ayağına ama öyle bir şey yok ona dikkat et iyice sor öyle yerlerde kalma
Teşekkürler küçük şehirde kaç TL dır ort
Değişir, hangi şehir mesela?
Afyon
Biraz baktım 5-6 bine de var 8-9 bine de var değişiyor duruma göre
İki odali yok müdür bir odaya köpeğimi koyucam
İki odalı apart olmuyor kopeginle birlikte yatarsın bir şey olmaz
Anladim
Peki sözleşme oluyor mu 6 aylık zam kafasina göre mi yapıyor . Emlakciya gitmek gerek mi
Tanıdık arkadaşların varsa birlikte ayrı eve çıkın en temizi odur
Yok