Nişanlım muhafazakâr bir ailede büyümüş kendi de öyleydi hafız. Zamanla ben çok açık olmama rağmen tesettüre girdim (kendi isteğimle). Önceden alkol de kullanıyordum bu yıl 3 yıl oldu bıraktım tövbe ettim. Şimdi de nişanlım yurt dışında bir iki içiyor geçen gün ilk kez sarhoş oldu. Ve bu durum beni çok rahatsız ediyor şu an namaza da başladım onu da teşvik ediyorum ama kendimi çok çaresiz hissediyorum. Benim istediğim bir iki bile olsa alkol içmeyen bir eş geçmiş benle uyuşmuyor biliyorum ama o Allah’la kul arasında ben tövbe ettim ve artık böyle düşünüyorum.
ayrıl gibi saçma tavsiyeler değil onu kendine getirecek tavsiyelere ihtiyacım var ne yapmalıyım?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Elifnazcım, senin bu içsel yolculuğunu ve şu anki hislerini çok iyi anlıyorum. Kendi değişiminle birlikte eşinin de aynı yolda olmasını istemen çok doğal. 💖 Onun yurt dışında deneyimlediği bu durumun seni üzmesi normal. Önemli olan, bu konuyu sakin ve sevgi dolu bir dille açıkça konuşmanız. 🗣️ Ona kendi değerlerini, inancını ve bu durumun sende yarattığı huzursuzluğu anlat. Ortak bir yol bulmak için birlikte adım atmanız çok değerli. Unutma, sabır ve anlayışla aşılmayacak sorun yok. 🙏💑