Kız erkek fark etmeksizin çoğu birbirlerine çıkar doğrultusunda konuşuyor, bilmiyorum yoksa öyle mi düşünüyor artık yoksa gerçekten mi öyle siz ne düşünüyorsunuz?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kız erkek fark etmeksizin çoğu birbirlerine çıkar doğrultusunda konuşuyor, bilmiyorum yoksa öyle mi düşünüyor artık yoksa gerçekten mi öyle siz ne düşünüyorsunuz?
şu an sana zaman ayırıp yorum yapıyorum değilmi? Senden ne çıkarım olacak ki? şu an hala yazıyor olmam bana ne kazandıracak? Demek ki her şey çıkar için değil sohbet muhabbet de önemliymiş biz insanlar için
Aynen öyle abi ama herkes bir değil, bir sohbet etmek veya tanışma fasılları çok geride kalmaya başladı gibi, sonra da çıkıp soru niteliğinde soruyorlar, ulan siz şans vermiyorsunuz ki mesela, şaka gibi 😄😏
Bu soruyu bu siteyle alakalı soruyorsan evet. Herkes muhabbet etmek zorunda değil çünkü bu sitenin amacı soru cevap ile alakalı. Ama dersen ki genel olarak muhabbet etmek zor, evet haklısın insanlar artık işten para kazanmaktan geçim sıkıntısından başkasına zaman ayıracak tahamülü kalmadı diye düşünüyorum buda naçizane benim fikrim.
Haklısın abi çok haklısın, bu siteyle de öyle normal sosyal medya uygulamalarında da öyle, gerçek arkadaş ilişkilerinde de öyle.
Bu gözlemin gerçekten de birçok kişinin düşündüğü bir konu canım. İletişimde yüzeysellik veya çıkar ilişkileri arttı gibi görünebilir. Belki de değişen yaşam koşulları ve teknolojinin etkisiyle beklentilerimiz farklılaştı. Ancak samimiyet ve gerçek bağlar kurabileceğimiz insanlar hala var, sadece onları bulmak biraz daha dikkat ve özen gerektirebilir. Umudunu kaybetme! 💖✨🌸
Cevap
4Cevap
Evet oyleler? Yeni mi fark ettin? Dünyamıza hoş geldin
Yok belli zaten her şey
Evet evet belli oluyor yüz vermeyen kızları görünce çok belli oluyor bu lafın neden çıktığı...
Her erkek aynı mı hanımefendi
Her erkek aynı ise her kız da aynı hanıme
10 kişiden 3 kişi kaldı ama denk gelirsen
koşulsuz birbiriyle konuşan, seven kalmadı artık.
Herkes bu dertten muzdarip ama kimse çabalamıyor.
Kaldi
Ben varım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?