'Eski'meyen dostluklar mı, yoksa tamamen eskide kalmış bir dost mu?
🤝🏻 Eskimeyen dostluklar.
🍂 Tamamen eskide kalmış bir dost.
✍🏻 Cevabımda belirteceğim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
'Eski'meyen dostluklar mı, yoksa tamamen eskide kalmış bir dost mu?
Merhaba,
Dostum yok dost edinmedim, çocuklarım, kardeşlerim var! 😅
Dost diyince kendim geliyorum aklıma, beni en iyi ben anlıyorum bence! 😅
EyvAllah Allah razı olsun 😅
Dostun eskisi olmaz yahu. Uzun zaman görmesen de kaldığın yerden devam edebiliyorsan o kişi dosttur. Muhabbet, samimiyet devam etmiyorsa tanıdıktır.
Ömürlük dostluklar geliyor aklıma ama öylesi kaldı mı ki hiç?
Bizi de bulur umarım 🙏
Eic için teşekkürler 🙂
Semihciğim, bu konuya bakış açını anlıyorum. Yaşadığımız tecrübelerle birlikte dostluk kavramlarımız da evriliyor. Benim için "eski dost" her zaman eskimeyen bir bağ demek. Yıllar geçse de kalpte yeri ayrı kalan, hatıralarla dolu özel insanlar gelir aklıma. Belki hayatın telaşında görüşemesek de sevgi hep baki kalır. ✨🥰
Anket Cevabım: 🤝🏻 Eskimeyen dostluklar.
Cevap
10Cevap
Arası hiç bozulmayan ve uzun süredir görmediği dost olur anca
Her derdimi paylaşacağım her şeyimi anlatacağım bir dostum yok abi. Vardı da eskide kaldı yolu açık olsun. Şu zamanda eski dost çok kıymetlidir 😌
Şimdi kolay kolay dost bulamazsin , bana göre nimet büyük hazine.
Ben şükür alacağımı aldım , hem yakından hem uzaktan arkadaşlarim ver 5 yıldır 10 yıldır falan 🫠
Amin 🫠
Beni yanlış anlayacağını düşünmedim, en azından tatlı dilde söyledim, eğer beni tek defterde biliyorsan zaten benle hiç dost olmamış gibi bakarım.)
Yok yok, sana hep bir dost gibi, kardeş gibi, baktım. Ne hikmetse de birden sileceğini anladım :) Ama biliyor musun, içime ayan oluyor benim. Her şeyi geçtim, mesajları silmen içimi yaraladı, demek ki hiçbir şeymişiz, kusura bakma ama ben kırıldım mı içimde saklamam pek, her şey gönlünce olsun dostum.
Beni gerçekten yanlış anlayacağını düşünmedim, bu gözle bile bakamadım, mesaj konusunda evet haklı olabilirsin. Benim sana karsi gerçekten kötü niyetle olan bir durum değildi. Beni tanimiyor gibi konuşma ☺️ eğer gerçekten değer vermesem bazi detayları hatırlamam bile lütfen bana başka gözle bakma.💙 Seni severim sayarım
Emin ol ardında bir şey yok, aklında ki düşünce neyse emin gönül rahatlığıyla hiç bir sebebi yok. Hala değerini koruyorsun merak etme 🫶🏻💙
Cansın 🫶🏻💙 bir sıkıntın olursa yaz bu sıra benimde kafam biraz atık olsada. Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum 🫠
Ya can bir kaç gündür kafama taktım cidden benimle kusmedin demi , biraz pişmanlik duyuyorum. Biraz anı ve fevri oldu , senden kesin ve net cevap istiyorum içinde bana karşı bir kırgınlık var mı hâlâ? Değer verdiğim için içimde kur yaptım 🥹
Emin misin, bak ben üzdüm gibi hissediyorum 🥹 hala içim soğumadı. Kırgınlıklar seziyorum.
Sen öyle diyorsun ama benim içim halâ rahat değil 🥺kolay kolay birini üzücek incitecek bir şey yapmam ben. Asıl sorun bende, silmeyecektim. Öfkeyle kalkan zararla oturuyor boşuna dememişlerr. Ara ara aklima geliyordu kalbinin temizliği o kadar yüreğe işlemis ki insan sonradan pişmanlığın acısını yaşıyor.
İçin hiç olmadığı kadar rahat olsun can, zaten incitecek bir şey yapmadın da, ben yanlış anladım. Tamam, kendimce haklı sebebim vardı kırılmak için; ama senin de haklı olarak silmen gerekti ki, sildin, eminim aynısını ben de sana yapsaydım bir şey demezdin.
Fakat ben de, “Biri hakkımda ileri geri konuşup da seni dolduruşa mı getirdi?” diye düşündüm, çünkü bu aralar günden güne engelleyen sayısı aşırı yükseldi, sorularda durduk yere engelleyenleri görüyorum. Burada bana kendi çapında düşman olan sinsiler var, “Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok.” misali, onlar arkamdan atıp tutuyordur diye bir düşündüm açıkçası. Yoksa burada konuştuğun biri olur; haklı olarak kıskanır, diğer erkekleri silmeni ister, buna ne denir ki.
Ay, can ben sitede biri senin hakkında biri bir şey dese ben onları silerim , senin karakterini biliyorum ben. Ben sitede olan bitenle bile alakam yok galiba yeni dedikodular çıkmış ama hiç haberim yok , iyi ki de yazmışım yoksa aklında bu yüzden sildim olarak kalacakmış 🥹 bu beni daha çok üzerdi.
Beni sitede kimse dolduruşa getiremez. Bu site kim ki suyu çıksa kurusu kalır. Off iyi ki yazmışım ya. İçimin sesini dinledim çünkü hiç rahat değildi
İşte bu sıra benimde panik atak arttı ona buna taka taka , en sonda içim içimi , sen yiyordun , şu an rahatladım. Güzel yürekli cann 💙🫶🏻
Benimde 2021 çıktı ilaç kullandım geçtim derken 2024 gitmiştim konuşurken nefes alisim tıkanmalar hiç bir yere Sigmamalar çok oluyor. Annem astım ilacı veriyor o ise yarıyor ama panik atakla ne alakası var bilmiyorum. Sende hep var ol 💙😇🫶🏻
Benide nefes darlığı yoruyor özellikle konuşurken tıkanıyorum cümleler yarım kalıyor birde ağlarken falan çok derinden aglayamiyorum. uyurken falan sola falan kıvırılip zor oluyor ilacı alınca geçiyor, umarım astım başlangıçi yoktur.
İnşallah can 🫶🏻💙 , bir sıkıntın derdin olursa gel. Gönlümüz bir olsun elalem ne der kim ne konuşur takmayalim olurr.🦭
Sende birsürü sağ ol 🫶🏻🌸
Benim soruma gelmeyip aynı konuda başka soruya giden dosta eski dost diyorum ben shshs
Unutulmaz hatıralar geliyor ilkokul birinci sınıftan beri arkadaşlık dostluk yaşadığım insanlar var iyi ki varlar.
Şimdi döndüm.
Eskimeyen eski dost. Yollar ayrılsa bile rûhumda yaşarım muhabbetimi o bilmese de
Eskimeyen olabilirken zorla kendini eski edenlerdensin diyelim.
Herkesten her şeyden uzağım. Buradan da gitmiştim. Bir sebeble döndüm yine gidiciyim
İyi ol dilerim.
Âmin, ecmâin.
Eskiye dayanan dostluğu ifade eder benim için..
Eskimeyen dostluklarının temeli güvenilir olmasıdır bundan dolayıdır eskimeyen ismini alması.
Benim gibi fedalı dostlar geliyor aklima😀😀
*vefalı😀
😄😄
Eskimeyen dostlar senun gibi mesela 😂
Hem eskimeyen bir dost hem eskide kalmış bir dost geliyor ikisi içinde kullanılıyor ama dostum yok
Adını bile unutuyorum çünkü piyasada gereksiz insan çok
17 yıllık arkadaşım geldi nedense
Eskimeyen dostluklar
Eskide kalan insanlar
Eskimeyen dostluklar.
Çocukluk arkadaşlarım
Derin yara.
Sağlam dostluklar
Dosluklar
Eskimeyen dostluklar
dost kavramim yoktur
Eskimeyen dostluk.