Aile & Toplum "Yol arkadaşım" ne demek? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bir erkek hoşlandığı kıza "yol arkadaşım" der mi? Sevgili olma durumu yok, kızı yoklamak için böyle bir kelime kullanabilir mi? Bu kelimenin duygusal bir anlamı da var gibi ama yoksa tamamen arkadaşça mıdır sizce? Off kafam karışık.. Güncellemeler+1 yıl Erkekler görüş bekliyorum :((( Güncellemeler+1 yıl Yardımmmm "Yol arkadaşım" ne demek? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aslan59 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl tamamen duygusal. yol arkadaşım derim bende. eşin senin herşeyin olur evlenince. 0 0 Yorumla
Gezgin-Motosikletçi Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl duygusal arkadaşça değil. bana güven. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaa ciddi misiniz.. Öyleyse çok sevineceğim Yorumla Gezgin-Motosikletçi +1 yıl aslan parçası ciddiyim. Yorumla
RaporluPsikopat Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Evlenceksiniz bence. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya ciddi sordum nolur dalga geçme😔 Yorumla RaporluPsikopat +1 yıl Aşk sorularına fix cevabım; Evlen, evlenin, evleniceksiniz. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
tamamen duygusal. yol arkadaşım derim bende. eşin senin herşeyin olur evlenince.
duygusal arkadaşça değil. bana güven.
Yaa ciddi misiniz.. Öyleyse çok sevineceğim
aslan parçası ciddiyim.
Evlenceksiniz bence.
Ya ciddi sordum nolur dalga geçme😔
Aşk sorularına fix cevabım; Evlen, evlenin, evleniceksiniz.