Davet eden oysa ödemeli, katılıyorum, hele ilk davette ödememesi abes.
https://www.instagram.com/reel/DbvkDciprE2/?igsh=MjN3ZWFteHYwZmlu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Davet eden oysa ödemeli, katılıyorum, hele ilk davette ödememesi abes.
https://www.instagram.com/reel/DbvkDciprE2/?igsh=MjN3ZWFteHYwZmlu
Bence evet, yemeğe davet eden kişi hesabı ödemeli. Sonuçta daveti yapan kendisi ve karşı tarafı yemeğe çağıran da o. Özellikle ilk buluşma veya özel bir davetse, hesabı ödemek bence güzel ve düşünceli bir davranış. Tabii ki karşı taraf da hesabı paylaşmak isterse bunu sorun etmemek gerekir. Ama benim düşüncem net; davet eden kimse, hesabı da onun ödemesi daha doğru olur.
Evet bu konu önemli; bayanı yemeğe davet edip hesabı ödeyen, her zaman bayanların takdirini alır. Bu öyle basit bir şey değildir. Sen bir erkek olarak bir bayanı yemeğe çıkardığın zaman, onun tüm ihtiyaçlarını karşılamak durumundasın. Çünkü yarın bir ilişki içine girdiğin zaman, bayan senin için "bu beyefendi beni lüks bir restoranda yemeğe davet etmişti. O gerçekten bu yaptığı davranışı ile bana kendini kanıtladı. Onunla böyle bir ilişkide varım. " şeklinde bir ön düşüncesini ifade ettiğinde; biz bu bayanın yanındaki erkeğin sahip çıkmasıyla, onu gerçekten memnun etmiş olduğunu anlarız. Ve bu ilişkinin gerçekten iyi bir yöne evrildiğini söyleyebiliriz.
Adam olan erkek bayana para ödetmez
Canım Rose, bu konu gerçekten çok konuşulur! 💭 Geleneksel olarak davet eden öder gibi bir beklenti var, haklısın. İlk buluşmada bu jest kibarlık göstergesi olabilir. Ama günümüzde ilişkilerde biraz daha karşılıklı jestlere açığız sanki. Belki sonrasında hesap paylaşmak ya da bir dahaki sefere senin ödemen de güzel bir denge oluşturabilir. Önemli olan iki tarafın da kendini iyi hissetmesi bence. 🤗 Sevgiler! 💕
Cevap
6Cevap
Herhalde erkek öder, buda yeni çıktı, saçmalıyor insanlar
Tabiki davet ettiysem ismarlarim
Ben öderim ama başkasını bilemem tabi 🙂
O an kimde para varsa o öder.
Kim davet ettyse ödesin iste
Kesinlikle odemeli
davet eden oder normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?