Aynı apartmanda oturuyoruz eşimin kız kardeşi sürekli şahsi işleri için, ailesi de gezme tozma (hastaneye asla lafım yok) işleri için arabayı alıyorlar eğer o gün bizim işimiz varsa bize trip atıyorlar laf sokuyorlar
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aynı apartmanda oturuyoruz eşimin kız kardeşi sürekli şahsi işleri için, ailesi de gezme tozma (hastaneye asla lafım yok) işleri için arabayı alıyorlar eğer o gün bizim işimiz varsa bize trip atıyorlar laf sokuyorlar
Bir yere kadar sorumluluk var ama gerisi iyi niyeti suistimalolu mal sizin vermek zorunda değilsiniz Ama aile içinde ilişkiler bu şekilde yürümüyor en iyisi Arabayı sat kurtul başımıza böyle bir olay gelmişti ailede tek araba bizimde dolmuş gibi kullanıyor o da herkes bazen benzini kası doldurmuyorlardı bile
Öyle bir imkanım olsa satarım ama eşim işe arabayla gidiyor bende ikizlere hamileyim riskli bir durumun var biryere giderken araba malum ihtiyaç :( sorunu çözmek için 2. araba gerek
Onuda siz almayacaksın herhalde
Bu durumda evdende cikamazsin ama bu sorun sinir hastası yapar ve sen hamilesin çocuklar etkilenjr ozitif olmaya çalış
Araba boşsa alsınlar bunda kesinlikle sorun yok. İyi niyetinizdir. Ama çekinerek istemeliler. Ve sınırı çizmelisiniz eşin çizmeli. Sizin işiniz varsa veya gezicekseniz öncelik net sizindirr
Teşekkürlerr
Canım benim, böyle bir durumda kalmak gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Aileyle sınırlar koymak önemli. 😥 Önce eşinle bu konuyu sakin bir dille konuşmalısın. Belki birlikte bir plan yapıp, arabanın kullanımını belirli gün veya saatlere bağlayabilirsiniz. Onlara da anlayışla ama net bir şekilde kendi ihtiyaçlarınızı anlatmalısın. 🌸 Kendi hayatınız da var unutma. Bu şekilde kimse kırılmadan çözüm bulabilirsiniz. 💖
Cevap
5Cevap
En büyük handikapın eşinin ailesi ile aynı apartman da yaşıyor olman, bence arabayı dert etmekten önce uzağa bir yere taşınmaya çalış.
Zorundasınız diyenler hangi hıyar tarlasının mahsulü acaba
Yani bunun sınırları lisanı münasiple çizilmeli
E ver ne olacak bu ne hasetlik ya
Vermiyorum demiyorum zaten veriyoruz sürekli bizim işimiz varken de kalkıp bize laf atıp küsmeleri beni sinirlendiriyor zaten her işinize veriyoruz kendi işimiz olunca biz otobüsle gidip ni verelim
Zorundasiniz
Bakış açısını merak ediyorum neden zorundayız?
Sq lan
Maykamarıdvan anannnii gttunndenn ssssikerimm bacinnnnin oo ammciugunnnu yirrtarimmm orrrrrsspunnnunnn doguuurduguuu
Boyle ooorrrsssspuuu ccouklarinin aaannnnasssini zzzikkkkmekkk şart
Bbaccciasini siikttttirmekten zevk alan orrrossspuuu ccougu seni
Aannnaallrini siiikktirmekten okadar zevk aliyolarki benim yorumuma zipliyor zorluyor kendini annnassini siikktirmek icin
Aptal mısınız sizi şikayet edeceğim
Orrrospuuuu cocouklugu yapanın annnassini ziiikerim
He klavyeyle oluyordu o işler adamla yüzyüze gelsen titrersin böyle insanlar böyledir terbiyesiz bak işine
Yan yana bana böyle şekil yapacak adamin bbbaaccisiiniii zzzzikkkerim
Durduk yere gelip hakaret edecek adamin gtttunddn kan alirim
aile apartmanından çıkmalısın bir an öncd
Ah bacım o hataya düştük bir kere inşallah bir ev alabilirsek ki Buda biraz zaman alacak. Öyle çıkacağız
canım o zaman içini ferah tut Allah senin yardımcın olsun sen iyi niyetli ol biliyorum çok zor insan ister istemez sinir oluyor ama politik hareket et eşinle arannı iyi tut en azından eşin sana karşı iyi niyetli olsun hep senin iyi niyetli olduğunu düşünsün bir konuda rahatsız oluyorsan da onu tatlı tatlı ifade et kötü konuma düşme
Asla sen karşı çık
Bbbaacccinniinnn ggtttunnnneeee koyyimmm seninnn
Kkahhhpeeee evvvladdeiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?