Günler öncesinde söylememe rağmen kimse doğum günümü kutlamadı ne personeller ne müdür bana hiç mi değer vermediler hiç mi bir özelliğim yok gözlerinde
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günler öncesinde söylememe rağmen kimse doğum günümü kutlamadı ne personeller ne müdür bana hiç mi değer vermediler hiç mi bir özelliğim yok gözlerinde
sen de bundan sonra insanlara ona göre tavrını koy, büyük ihtimalle çok güler yüzlü ve iyi niyetinden kaybetmişsin, unutma insanlara her zaman diken yaranır, yeni yaşın da umarım sağlık mutluluk para getirir
Çok doğru fazla taviz verdim hepsine
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal. Doğum gününün kutlanmaması elbette insanı üzüyor ve değersiz hissettiriyor. 🥺 Belki de yeni bir başlangıcın heyecanı ve yoğunluktan gözden kaçırdılar ya da herkes kendi telaşındaydı, bilemiyoruz. Önemli olan senin değerin, bu senin için hiç değişmez. Kendine sarıl ve bugünü özel kıl! ✨🎁💖 Sen harikasın!
Cevap
5Cevap
İnşallah en güzel yaşlarının başlangıcı olsun bu yaşın 🕊
Teşekkür ederim
İnsanlardan beklentini düşürmeyi öğrenmek zorundasın ama benjm çok düşük mesela, çevremden elhamdülillah çok değer görürüm ama. Bırak geliyorsa senindir zaten
Mağazalarda müdürler ve yardımcıları pek sevilmez ondandir
Valla müdürün olsa hemen kutlarlar eminim
Oda biraz yalakalıktan. Her türlüsü sevilmez işte
beklenti içine girmeyi bırak herkese de söylemene gerek yok kutlamak isteyen her türlü kutlar
Bu nasıl bir düşünce samimiyetsiz şekilde kutlasalardı daha mı iyi olacaktı yazık bu kadar değersizleştirme kendini
Ben orada personelken birlikte çalıştığım arkadaşın evlilik tatiline gidişini bile kutlamıştık eski müdürle birlikte
Kaç oldunn iyi ki
Doğdun iyi
Ki varsın
Teşekkür ederim
Çok teşekkürler samimi bir mesaj yeterliydi :)
Deger gorcegini mi sandin
Kimse doğum gününü kutlama az bendede öyle oldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?