Size de dışarıda İNGİLİZ CÂSUSUNUN İTİRAFLARI ve İngilizlerin İslâm Düşmanlığı kitabını verdiler mi?

Biri anneme tramvay beklerken bu kitabı vermiş. Kitabı okumadım tarzım değil konusunu öğrendim azıcık Ekşi Sözlük yorumlarını okuduktan sonra şöyle tahmin ediyorum aynı günümüz fetösu gibi bir İngiliz ajanının ülkeye din satarak gelişmesini engellemesi diye yorumluyorum. Millete de İslam düşmanlığı diye satıyorsunuz ortada sizin inandığınız dine düşman olan falan yok kimse sizin dininize takık değil. Eğer olay din savaşı olsaydı bütün Hristiyan, Yahudi ülkelerinin halkı aşırı dindar olurdu. Bu insanlar kendi ülkelerinden dini tamamen yok edip ateist bir halk oluşturup bizim ülkemizi dinle geriye çekmeye çalışan insanlardır. Çünkü herkes bilir ki dindar topluluklar ülkesini her zaman ileriye değil geriye taşır. Bir de bu kitabı okuyan karakterde kişiler şöyle bir savunma gerçekleştirirler biz Müslümanlar gelişirdik ama bizim uçak yapmamıza tank yapmamıza izin vermediler eee niye versinler ki hangi ülke düşmanının gelişmesini ister. Ben burada onları savunmuyorum sadece diyorum ki o zaman siz de milletin giydiği mini eteğe, yaptığı zinaya, cinsiyet yönelimlerine, dinlediği şarkılara, ettikleri danslara bu kadar takacağınıza bu sömürgeye karşı dimdik durmayı isteseydiniz. Çünkü bir düşman ülkenin dinsizleşmesini değil tam tersi aşırı dindar bir topluluk olmasını ister. Afganistan'ı Taliban yönetiyor peki bu Taliban ajan değil mi? Bence Taliban dış güçlerin çıkarlarına hizmet ediyor çünkü vatanını milletini seven şeriatla yönetilmesini istemez. İngilizler Afganistan'ın şeriattan kurtulmasını istemiyor niye istesin. Yani anlayacağınız ortada sizin dininize düşman olan falan yok tam tersi çok seviyorlar.

Ayrıca bu 4 kitabın 4'ü de al birini vur ötekine hepsinde kadın düşmanlığı var kusura bakmayın ama İslam dini de az değil kadınlar mahkemede yarım şahit sayılıyor zina yapan herkesin önünde 99 kırbaçla vuruluyor kadınların işveli cilveli bir ses tonuyla konuşması günah vs... Yani masum bir şey değil sütten çıkmış bir ak kaşık değil
Size de dışarıda İNGİLİZ CÂSUSUNUN İTİRAFLARI ve İngilizlerin İslâm Düşmanlığı kitabını verdiler mi?