Beyaz ten takıntısı olabilir anlıyorum çünkü aşırı güzel ama beyaz tenli herkes sarışın değil. Bu sarışınlık takıntısı nereden geliyor anlayamadım.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beyaz ten takıntısı olabilir anlıyorum çünkü aşırı güzel ama beyaz tenli herkes sarışın değil. Bu sarışınlık takıntısı nereden geliyor anlayamadım.
Bu tercih meselesi aslında. Beyaz ten benim beğenimde bir kadına çok yakışıyor. Lakin sarı saç yüz tipi, vücut tipi ve saç tipine göre değişir. Lakin beyaz tene en iyi giden renk benim nazarımda kızıldr
evet ya kızıl saçlı olunca ten daha da beyaz duruyor bi de
Zayıf noktalarımdan biridir dönüp bir daha bakarım açıkçası. Lakin bu düşkünlük değildir. Ne kadar güzel bir kadın diye bakar ve yoluma devam ederim :)
Türkiye'de yüzde doksan çakma sarisinmis 😂😂o sarışın renkli gözlü olanlar lens ve platinle sarışın oluyor. ama neden bilmiyorum benim flörtümde buna çok düşkün ben öyleyim ve habire tam aradığım gibisin diyip duruyor özellikle beyaz ten takıntısı var adamda sevgilileride hep sarışın olmuş ejeje
benim sevgililerimde beyaz ten takıntılı oluyor bazen sırf tenim için mi benimle birlikte diye düşünüyordum owlfkwkd
@Arda18efe aynen öyle saçma
@Arda18efe niye napcam kral ben senin sesini
@Arda18efe evet orjinal sarisinin
Koyunluktan geliyor o sarışın sevdalısı olmaları. Şarkılarda ah sarılar vah sarışınlar denilince bu koyunların beyinlerine sarışınlar güzeldir algısı oluşmuş.
evet o şarkılardan etkilenenlerde ergen veletler oluyor genelde
Ergenlik+ kendi fikri olmayan kişiler
Canım, güzellik algıları zamanla ve kültürel etkileşimlerle çok değişiyor biliyorsun. Özellikle medya ve popüler kültür, belirli fiziksel özellikleri daha ön plana çıkarabiliyor. Eskiden beri sarışınlığın farklı bir çekicilik katması ve beyaz tenin zarafetle ilişkilendirilmesi, bu tercihin kökeninde yatan nedenlerden biri olabilir. Toplumsal beklentiler de bazen algıları şekillendiriyor. Herkesin güzellik tanımı kendine özgü tabii. ✨🌸
Cevap
11Cevap
Ben de sarışıncıyım bu arada ya, daha dişi geliyor. Ama kumrala kadar okeyim. Siyahsa diğer kriterleri değerlendirip ona göre hüküm veririz.
doğal kızılsa
O bir numara işte. :D
İnsan kendisinde olmayanı sever. Tıpkı rus kızlar nasıl esmer seviyorsa
hiç de sevmiyorlar. o sizin şehir efsaneniz. kendinizi kandryorsunuz. geçen bir Rus kızı Instagramds bu konuya değindi, yorumlarda erkekler kudurdu. o zaman ülkeyi terk et filan demeye getirdi. kimse esmer filan sevmez. Hintliler de dünya kendilerine aşık sanyor.
@İstanbulolsun hint karası esmeri hiçbir kadın sevmez onların sevdikleri bronz esmerlik oluyor genelde clppldwkk
Hint karası demedik sen neden kudurdun şu an. Esmer dedik. Ya zenci severler ya esmer kudurma
kudurmakla ne alaka mis gibi kadınlar napsın esmer pis erkeği
onu da sevmiyorlar bacım. bunlar kendini kandryor sadece. yıllar önce bir Rus klibi vardı, sahile gelmiş, türk erkeği peşine düşmüş filan.. o kadar asağlayıcydı ki.. bunlar böyle kendilerini kandrıp gidip salça oluyor turistlere, onlar da video filan çekip rezil ediyorlar dünyaya. "Türkiye'de sarışın olmak" başlıgı altnda aramalar yap ingilizce. çıkan sonuçlar seni bile utandıracak
Sana demiyorum yukarıdaki söyledim. Sen güzel tanımladın. Mesela sana soruyorum ben hint karası mıyım
Ya Allah akıl fikir versin sana ne oldu bir kara kişi tarafından aşağıladın mı ne kafa yaptın
şaka gibi ya, millete zorla bizi seviyorlar yakştrması yapyor. tipik Hintli kafası.
Adamsan özelden yazarsın buradan ahkam kesmek kolay
gidin ingilizce "Türkiye'de sarısın olmak" diye arama yapın. çıkan sonuçlardan rahatsız olmazsanız ben de insan değilim. kendi kenidinizi kandryorsunuz. neyse
Bence fıtratta olan bir şey o açık ten güzelliği hissettiriyor ve o güzelliği sahiplenip korumaya itiyor
Kaşıplaşmiş bir anlayış bu
Ama beyaz tenli olup kızıl veye siyah saç daha ateşli
kesinlikle öyle
beyaz tenli ve sarışın erkeklere de kadınlara da tüm dünya takıntılı. çünkü daha güzel gorunuyorlar. özlelikle beyaz tenli olmak en güzeli
beyaz ten en güzeli zaten ama bence siyah ve kızıl saçta daha güzel duruyor tabiki yinede tercih meselesi
Beyaz ten evet ama sarışın değil
beyaz teni tüm erkekler seviyor zaten ama illa sarışın olsun diye tutturanları anlamıyorum bence siyah ve kızıl saçla daha ateşli duruyor
Sarışın kadınlara fobim var benim, korkarım.
niyee
Eski sevgilimden dolayı.
Ben esmerciyim
azınlıktasın
Az olan daha çekici olur
Daha kadınsı ve güzel geliyorlar sanki
Takıntım yok
Esmer daha iyi bence
azınlıktasın
çoğu erkek beyaz ten sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?