Sizce neden türk erkekleri sarışınlara aşırı ilgi duyuyor. Ülkede az bulunan şey daha mı çok ilgi çekiyor? Mesela ben almanım ve sarıyım baya ve burada çok ilgi görüyorum ama alman erkek arkadaşım hatta almanların çoğu da esmerleri seviyor. Neden sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. Türk erkeklerinin sarışın sevdiğini nerden çıkardın öyle bir şey yok sarışın olanları çok ciddiye aldığımızı da sanmıyorum sarışına ılgı duymak sıradışı bır durum değil sarışınları yatağa atmayı düşünmek çok daha basit olarak biliriz sarışınlara duygusal yaklaşım tutum ve davranışlarımız cinsellik konusudur ötesi çok nadir düşünebileceğimiz bir konudur.
011 Yorumla- Soran+1 yıl
ne alaka sarışın diye yatağa atmayı düşünmek karaktersizliğini gösterir üzgünüm... konuyla bağımsız kendi karakterini koydun ortaya
- +1 yıl
Sarılın diye yatağa atmak? Hiç kusura bakma ben esmerinde bacım gördüm kapalı olup popon açanı da her türlü insanın bacım var sarışın o bu Alakası yok basit olmak isteyen her türlü de oluyor yapıyor kendini bacım
- +1 yıl
Ya klavyeme bak ya yanlış çevirmiş hepsini
- +1 yıl
@NeFReeT bir çoğunun var demiş ve bu da neredeyse doğru benim esmer arkadaşlarımın çoğunluğu beyaz tenli olmak istiyor ben çok karşılaştım bununla ha esmer ha sarışın ayrımı yapmıyorum çirkin de görmem ama sen ilk yaptığın yorumda basit olduklarını ve yem olduklarından bahsetmişsin bu ne kadar doğru?
- +1 yıl
@mimar7eslem şıwdı bır çok kişinin yorumu beni ilgilndirmiyor çoğunluk farklı bir şey diyor dıye benıw soykledıklerıw de yanlış wı sayılacak oyle bırşey yok. doğruluk evrenseldir tartışılmaz. eswer ya da beyaz kuwral onlara sozuw yok eswer zaten woda hiç değişmez en ıyısı. genel olarak sarışın erkğe guven vaad etmiyor benım bıldığım bu yönde doğru ya da yanlış araştırabilirsiniz yargılayada bilirsiz siz bilirsiniz bir şey diyemem.
- +1 yıl
Öznel bir yorum bu. Sana var etmez başkasına eder ya da tam tersi ucu açık yani
- Soran+1 yıl
insallah esmer masum gorunumlu eskrtla evlenirsin o zaman gorursun kardeşim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
32Cevap
- +1 yıl
İnsanlar genetik olarak daha uzak olan ırkı sever bunun sebebi gen havuzu genişledikçe genetik olarak daha dayanıklı insanlar dünyaya gelir aynı gende belirli bir genetik hastalık kapma oranida yüksektir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı. Bilmem. aslında hes kes güzel yüz hatlarını seviyor. sırf esmer ve ya sarışın diye biri sevilmez, aptallık olur.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
yüz hatlarım ve fiziğimde çok beğeniliyor ama çirkin sarı saçlı kız bile esmer çok güzel kadınlardan fazla ilgi görüyor türkiyede ben öyle gördüm ondan şaşırdım açıkcası
Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Bende aynı valla sarışın beyaz tenli birde renkli gözluyse köpek olurum daha kadınsı geliyor herhalde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İnan oraya gelene kadar daha öncesinde baktığım çok şey var. Sırf sarışın diye birisine ilgi duyan net aptaldır ayrıca
00 YorumlaKnk bence bunun sarışın kızıl esmer diye bir ayrımı yoktur ya tamamen çekicilikle ilgisi vardır
02 Yorumla- Soran+1 yıl
yüz hatlarım ve fiziğimde çok beğeniliyor ama çirkin sarı saçlı kız bile esmer çok güzel kadınlardan fazla ilgi görüyor türkiyede ben öyle gördüm ondan şaşırdım açıkcası
- +1 yıl
Rusları bizi mutlu ettiği için acaba diye umut ediyoruz işte😃🤣 umut fakirin ekmeği ne yaparsın.
00 Yorumla Sarışınlar süt gibi oluyor. Sende süt gibisindir. Ah ah
00 Yorumla- +1 yıl
Esmerler sarışını sarışınlar esmeri tercih eder zıt kutuplar birbirini çeker sebebi bu
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
içten gelen genleri karıştırma isteğiyle alakalı bence
00 Yorumla - +1 yıl
Turk erkeği gozü doymak sariyida yer kirmiziya yine ister yine iater
00 Yorumla - +1 yıl
Aksine kızların sarışın erkeklere ilgi seviyesi daha fazla
00 Yorumla - +1 yıl
Biri sevmistir digerleridr koyun misali bizdr sevelim dedler😂😂😂🤷♀️
00 Yorumla - +1 yıl
Senin vardir bisilerin ondan severler
12 Yorumla- Soran+1 yıl
- +1 yıl
Valla benim cevremde oyle degil tamamen albeniye bagli ama biyerlerini acarsan daha ilgi gorcen kesin birsey
- +1 yıl
Ben esmer seviyom genelleme yapma
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yooo ben esmer seberim
00 Yorumla- +1 yıl
Az bulunan şey ilgi görür
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bilmiyorum bi anlasam
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Yo hurafe onlar
Nefes alman yeter ne sarışının ne esmerin gönlü kalsin00 Yorumla Hiç olmadı ki nerden bileyim
00 Yorumla- +1 yıl
öyle bisey yok nerden cıkarıyosun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sarışın muhacir kızları seviliyo
01 Yorumla- +1 yıl
Ben muhacirim ve böyle bi şey de var
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Aynen bende Alman erkekleri seviyorum maviş maviş
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ben süt beyaz seviyorum
00 Yorumla - +1 yıl
hayır ben esmer ya da kumral seviyorum :)
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ben türküm ve esmer seviyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Sanırım ben Türk değilim :P
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Sen ne seviyorsun peki
00 Yorumla - +1 yıl
öyle miymiş jdjsks
10 Yorumla - +1 yıl
Çekici geliyor...
00 Yorumla esmer severim ben
00 Yorumla- +1 yıl