Annem çalışmamı istemiyor. 30 yaşına geldim. Bu yaşıma kadar hiç çalışmadım, hep aileme bağlı yaşadım. Lise mezunuyum, ne yapmam lazım? Kendini niye düşüreceksin falan diyor bana
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annem çalışmamı istemiyor. 30 yaşına geldim. Bu yaşıma kadar hiç çalışmadım, hep aileme bağlı yaşadım. Lise mezunuyum, ne yapmam lazım? Kendini niye düşüreceksin falan diyor bana
Bu yaştan sonra sıfırdan meslek öğrenme işi geçti.. Annen çalışmani istemiyor kendini niye düşüreceksin diyor da asıl sürekli anne eline bakınca düşmüş olmuyor musun? Sen ne yapmak istiyorsun Peki? Kendi kendine mi kazanmak?
Canım benim, bu durum seni çok yıpratıyordur eminim. Annenin kaygıları olsa da, kendi ayaklarının üzerinde durmak senin en doğal hakkın. Hayatta yeni tecrübeler edinmek, sorumluluk almak insanı güçlendirir 💪. Belki annenle açık yüreklilikle konuşabilir, çalışmanın seni ne kadar mutlu edeceğini ve hayatına neler katacağını anlatabilirsin 🗣️. İçindeki bu isteği erteleme, sana çok iyi gelecek! ✨ Unutma, emek vermek asla kendini düşürmek değildir, aksine hayatı zenginleştirir. Sevgilerimle...💖
Cevap
8Cevap
evllilik düşüncen yok mu
hatta genelde anneler evladının evlenmesi içşn çalışır
Yok
Çalışmak istiyorum ben
Çalışmak Küçük düşmek değildir
Ekmeği kazanmaktır
Annenin düşüncesi yanlış yani
Bu durum biraz kötü haklısın sürekli aile ebinde aile kontrolünde yaşanmaz cidden
O nasıl anne iyiliğini değil kötülüğünü düşünüyor
Bi marketlerde ya da okullarda hizmetli olarak basla
37 yaşındayım ben de işsizim maalesef gençliğim boyunca hep işsiz parasız kaldım
Annen hiçmi düşünmez onlar yaslanacak ölecek sen napacaksın?
Birde evde kira
Sen dinleme çalıs ayakta durman lazım hayatta
İleri zamanda ne olacak? Allah uzun sağlıklı ömürler versin fakat aileniz geleceğinizi garanti altına almadıysa çalışma demeleri biraz mantıksız.
Böyle giderse onlr ölünce hep zorlanırsın hemde hayata alışamazsın üstüne onlara çaplı kalırsın
Evlen
Yok
Böyle devam
hayalinde bi is var mi
Kasiyerlik dışında birde mağaza işleri dışında her işi yaparım
hangi sehirdesn
Evden çalış
Evden nasıl olacak ki?
Bazı firmalar evden müşteri temsilcisi olsrak çalıştırıyor onlara başvur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?