Hiç suç işlediniz mi?
Adli siciliniz temiz mi?
İşlediyseniz ne yaptınız neden yaptınız ve yakalandınız mı?
Adli siciliniz temiz mi?
İşlediyseniz ne yaptınız neden yaptınız ve yakalandınız mı?
Başka çaresi olmadığı için 60 puanla 6 ayda polis olmuş bebeler Arka Sokaklar dizisini fazla izleyip üzerimde senaryo yazıp beni gözaltına aldıklarında kendilerine horozlanmıştım ama gidip Savcıya ağlamışlardı bize hakaret etti diye Savcıda onları kırmayıp davayı açtı hakimde beni kırmayıp ceza verdi ama cezamı 5 sene erteledi =)
naptın len o kadar
tek başıma okadar Kahraman Türk Polisine neyapabilirim ama devlet işte düşme eline bikere cezayı kilitliyor
sen türk müsün
Çok şükür Türk'üm.. Gururla birkez daha söylüyorum ki Türk'üm ancak bu ülkemdeki göremediğim adaleti vurgulamama engel teşkil etmez sanırım Türk olupta polisi sevmeyen tek ben değilim... Daha yaşın küçük büyüdükçe öğrenirsin...
kimse mükemmel olamaz bende polisin eline düştüm genelleme yapma sadece başka bişey demiyorum
çocuğu kaybolan anne baba karakolun önüne gelip kızımızı bulun diye ağlıyorlardı onlar aileyi yaka paça dışarı atıyorlardı ama ben görev alanlarına girmediğim halde işi gücü bırakıp benle uğrasıyorlardı ve çektiğim her acıdan sadistçe zevk alıyorlardı bakıp bakıp gülüyorlardı dalga geçiyorlardı üniformalarına güvenip beni eziyorlardı polis diyince hissettiğim tek şey mide bulantısı oyüzden genelleme yapmak istemesemde ister istemez yapıyorum vatanımı milletimi seviyorum ama polisi sevmiyorum.
gezi olaylarına katıldın mı
hayır katılmadım. bahsettiğim mevzunun gezi olaylarıyla ilgisi yok.. ha gezi olaylarındada teşkilatla ilgili düşüncelerimde nekadar haklı olduğumu gördüm..
herkesin kendi fikri saygı duyuyorum
bahsettiğim polislerin doğuya tayini çıkmış orda pkk yandaşlarının karşısında kuzularmuş kuzu kesilip kalıyorlarmış bende saygı duyuyorum..
Sicilim temiz. Ama polisiye bir olaya bile karıştım. Kaçtım. Yakalandım. Kandırdım polisleri. Ufak tefek başka suçlar da işledim.
Yanlış zaman yanlış yer.. Bu yüzden ama sorun olmadı baya uğraşdım peşinden gittim bu konunun temizledim sicili
güzel:)
Eig için teşekkür ediyorum :)
rica ediyorum:)
Cevap
16Cevap
Evet
Evet
Ne yaptığım bana kalsın / heyecan için yaptım / hayır
yakalanmadıysan sorun yok man
Haklısın. Yakalansaydım hala içerde olabilirdim zaten.
sanırım ben de
şşş :D
Lise sonda bir kavgadan ötürü karakolluk olmuştuk sicilime işlendi ama başka suça karışmazsam silinecek 2 yıl sonra.
Kanka anlatsana nasil oldu bayilirim kavgalara
bıçak muşta kelebek falan var mıydı üstünde
Yoktu. 10 günlük darp raporu biraz sıkıntı yarattı birde lisanslı boks yapıyordum haklıyken haksız durumuna düştüm silah muamelesi yapıyorlar uzlaşmaya da yanaşmadılar ilk başta para koparmak için. Mahkemeye kadar uzlaştık hakimde eşit kesti cezayı. Lisanslarıma el koydular belli süresi var, hapis cezası çıktı paraya çevirip 5 yıla tecil ettiler.
uuu büyük geçmiş olsun
nezarete düşmüşlügüm var ama sicilim temiz çok şükür
sebep neydi
Hayir emniyete ehliyet icin gittim sadece ve araba alim satimda plaka degisimi icin
suç işledm ama yakalanmadm
2 faılı mechul cınayet
ehliyetsizlikten ceza almıştım hakim vermişti cezayı
işlemedim :) ama işliycem :D
aman
Küçükken karınca ezmistim :)
Bilişim suçundan sabıkam var
hacker mısın
Bir zamanlarda evet artık fotoğrafçıyım
ilginç:)
Bir de bana sor ne ilginçlikler vardı yazsam roman olur
@rockchic