Kişilik & Karakter Hiç suç işlediniz mi? Topraki35 Takip Et Guru Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Küçük, büyük aklınıza ne gelirse. Söz ihbar edilmeyecek:) Hiç suç işlediniz mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Silgi çaldım küçükken sayılır mı :D 0 0 Yorumla
thestyxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet küçükken yerden bulduğum 1 tl ile eti tutku almıştım 1 1 Yorumla Topraki35 +1 yıl 155 i arıyorum 😁 Yorumla
ElvinAlyammm Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Hapishane de yapılabilecek kadar büyük bir suç anlamında mı dedin? 1 2 Yorumla Topraki35 +1 yıl Yok hayır normal bir suç. Yorumla ElvinAlyammm +1 yıl Annem aşık olduğum çocuğu biliyor, onunla aynı sınıfta olduğumuzu, eskiden beri telefonla konuşup oyun oynadığımızı biliyor ve ben ona açıldım sevgiliyiz. Sevgili olduğumu saklıyorum. Bur bir suçsa benim en büyük suçum bu şuanlık. Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. sinirden ablamı yere ittim içeceği duvara döküldü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Silgi çaldım küçükken sayılır mı :D
Evet küçükken yerden bulduğum 1 tl ile eti tutku almıştım
155 i arıyorum 😁
Hapishane de yapılabilecek kadar büyük bir suç anlamında mı dedin?
Yok hayır normal bir suç.
Annem aşık olduğum çocuğu biliyor, onunla aynı sınıfta olduğumuzu, eskiden beri telefonla konuşup oyun oynadığımızı biliyor ve ben ona açıldım sevgiliyiz. Sevgili olduğumu saklıyorum. Bur bir suçsa benim en büyük suçum bu şuanlık.
sinirden ablamı yere ittim içeceği duvara döküldü
Yooooo