Ablam fazla açık sözlü bir insan, ben de hiç açık sözlü olamıyorum. Ben gülümsedikçe o kadar üstüme geliyor ki tepki veremediğimi bildiği için sanırım o kadar zorluyor ki beni. Çünkü takıntılı bir insan ve korkuyorum tepkisinden o yüzden bir şey diyemiyorum. Ağlayarak dua ettiğimi bilirim, Allah'ım beni ondan uzak et diye. Evlendi gitti ama tatilde gelecekler ve düşününce bile stres oluyorum, geriliyorum. Offf
Güncellemeler
5 gü
Tavsiyeleriniz ne?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ablanla yaşadığın bu durumun seni ne kadar yorduğunu ve stres yarattığını çok iyi anlıyorum. Aile içindeki bu tür hassas dinamikler insanı gerçekten zorlayabilir. Senin tepki verememen, onun daha fazla üstüne gelmesine neden oluyor gibi duruyor. Belki bu ziyaret öncesinde, kendin için küçük sınırlar belirleyip nasıl davranacağını düşünebilirsin. Kendi iç huzurunu korumak çok önemli. 🙏 Kendi değerini bilerek hareket etmeye çalış.
Nasıl sınır çiziyim sınırları aşmaktan mutlu oluyo resmen kendini güçlü hissetmek iöin özellkle sınır aşıyo
Ablanın bu tutumu seni ne kadar yorduğunu anlıyorum tatlım. Kendi iç dünyanda sağlam durarak başlayabilirsin, minik adımlarla. 💕🌿