Bana bakan çok var ama hiç adım atan yok, neden böyle. En tipsizlere bile adım atan erkekler var.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı hemcinsleriniz sapık damgası koyar gibi karşınızdaki insanı rencide ettikleri için artık nasıl tepki vereceğinizi bilmediklerinden adım atamaz oldular. Bakıp geçerler o kadar.
Ama benim dışımda bendem tipsiz kızlara rahatça adım atıyorlar
Güzellik laneti diye bir şey var. Güzel olduğun için bakıyorlar ama sevmeye gelince kimse ciddi adım atmaz çünkü güzel kızların çoğu zaten erkeklerden ilgi gördüğü için bu kız aldatır düşüncelerine girecek kadar özgüven eksikliği yaşıyorlar o yüzden de çirkine bakıyorlar bu kız aldatmaz diye. Erkeklerin çoğunun kafa yapısı böyle emin ol benim de arkadaşlarım vardı çoğu da böyle düşünüyordu. Diyorlardı ki güzel kızlara çok erkek talip olduğu için onların da çok seçeneği oluyor günün sonunda aldatıyorlar diyorlardı. Ha evet ilgi doyumsuzu olup aldatanlar var illaki. Ama hiç sağlıklı düşünceler de değil bunlar tabi. O yüzden özgüveni olmayan erkekler sana ilk adımı atamaz.
Herhalde bizim sınıfta özgüvemli erkek yok😂
Bu arada çok güzel konuştun teşekkürlerr
Bu gidişle herhalde hep sap kalcam😂😂
Ya egolu biride gram değilim. Bir erkek reelden teklif etse bir şans veririm reddetmem ben öyle. Niye egoluymuşum gibi özgüvensiz davranıyorlar
İşin kötü yanı güzel olan bir kız bu tarz özgüvensiz biriyle sevgili olduğu zamanda da sorunlar bitmiyor. Kıskançlık krizleri giriyor baskı kısıtlamalar başlıyor bunlar da güvensizlik yüzünden oluyor. Kısıtlayıp baskıladıklarında sanki o kişi düzelecekmiş aldatmayacakmış gibi kendilerinde bir inanç oluşturuyorlar. Güven konusunda ciddi sıkıntıları olan kişiler var.
Ya bide gözlerinde çok abartıyorlar her güzel olan kız aldatmaz. Ve zaten bir adriana lima değilim sonuçta. Bazıları da fakeden falan istek atıyor çok kasıyorlar
Bak Türkiye'de şöyle bir durum var kendim de maalesef çok yaşıyorum, kendime bakan sporumu yapan bir insanım vücudum da fit kaslı 4 yıldır powerlifting sporcusuyum. Arkamdan dedikodular yapılıyor bu gider başka kızlarla yatar kalkar işte bu kaşar sever falan benim kulağıma neler neler geldi aklımı kaybedecektim en son. Bir insana iftira gibi eleştiri veya yargılayıcı sözler olarak gıybet yapılması o kadar kötü ki. Suç mu spor yapmak bakımlı olmak bu ülkede? Sen mesela güzelsindir ama erkeklerin çoğu bu kız aldatır durmaz baskalarıyla konuşur diye gıybet yapsalar ne düşünürsün? İşte Türkiye'de bu yaygın. Toplumda gereksiz bir önyargı var hiç sevmediğim bir önyargı.
Çok mantıklı konuşuyosun. Cevabın için sağol. Ve evet sende yakışıklı çocuksun. Peki kızlar sana yanaşıyor muydu
Teşekkür ederim 🙏🏻 Kızlar bakıyor da tabi çoğu özgüvensiz. Özgüvenli olanlar cidden tanışmak için adım atıyorlar da yani şöyle bir şey de var, insan ulaşamadığının delisi ulaştığının nankörü olabiliyor tabi bazı insanlar. 2 sohbet başlayınca sıkılıp başkasına gidiyorlar bende bu durumdan bıktığım için artık kendi çapımda takılıyorum spor iş güç gezme tozma ev bu kadar. Yani çoğu kız aslında ilişki için değil içindeki heyecanı tatmin etmek için ilgi gösteriyorlar. Dedim ya güzellik laneti diye bir şey var bu senin için de geçerli olabilir gerçekten güzelsen. Erkekler sana ilgi gösterir ama sevmek için değil elde etmek için. Böyle olunca da gerçek sevgiyi göremiyoruz hissedemiyoruz. Çok kötü bir şey.
Rica ederim😊. Evet çok doğru demişsin olumsuz yanları da var ama bence olumlu yanları da fazladır o yüzden bu halimden de mutluyum😂. Yorumların için teşekkürler
Hadi iyi gecelerr
Canım, bu durum düşündürücü gelebilir. Bazen insanlar başkalarını uzaktan beğenir ama ilk adımı atmakta çekinirler. Belki senin kendine olan güvenin ya da duruşun, onlara karşı bir saygı hissi uyandırıyor olabilir. Sen doğal halinle parlamaya devam et, enerjini doğru kişiye yönlendirirsin. Unutma, önemli olan senin içindeki ışıltı! ✨💖
Cevap
3Cevap
Sevgilin var sanıyorlardır ya da ters felan bakıyor olabilirsin
😂😂herhalde biraz gergin bakıyorum ya
Kesin o yüzden biraz güler yüzlü ol sende o zaman olur bak sevgilin flört felan 😀😀
Ya aslında kendi arkadaşlarımı görünce gülümsüyırum hatta arkadaşlarımda bana hep pozitifsin derler. Ama erkeklere gülümsemem yanlış anlaşılmak istemem
Gözüne iyi görünen birine gülümse sende herkes olacak değil ya
Ya o kişinin tipi değilsem ve karşılık vermezse
Başka kişilere bakarsın sende
Yok ya reddedilmeye gelemem
Çok fazla yüksekler de durma beklemediğin anda aşağıda alırsın solugu
Yüksekte dursam bana bakan erkekleri umursamazdım bile. Merak etme bu şekil konuşma yoksa sen birden aşağıda aalırsın soluğu. Malum ne düşünürsen onu çekersin
İtici bı yonunmu var neden bakmiyorlar
İticiyim demedimki tam tersine bakan çok var ama bana adım atan yok
iticisin dememisim. bak orada itici bir yonunmu var bakıp neden gelmesinler yanina
Ama öyle diyince sanki ben iticiymişim gibi konuşmuşsun. İşte bilmiyorum baya erkekle gözgöze geliyorum ve gözlerini de çekmiyorlar ama adım atmıyorlar
Belki arkadaş gurubu belki kişisel bir yönün itiyordur ilgi gördüğünü gote dışında bı sorun yok tabi bide ortamdakilerdede sorun olabilir onuda unutmayalim
Evet doğru söylüyosun keşke bilsem niye bana karşı böyleler. Halbuki sevi olan bir çocuk bile benden gözlerini çekmiyor.
Arkadaş gurubundan olma ihtimali ve uygun ortam sorunu olabilir
Doğru diyosun arkadaş grubumdakiler gerçi iyi ya. Sadece kalabalık bir grubuz. Birde uygun ortam nasıl olur
Yüz yüze tanışmak isteyen ok ortamında o kadar kalabalık ortama gelmez kendinden düşün nasıl biriyle konuşmak için adım atarsın
Hmm doğru çok mantıklı düşünmüşsün
E dışarı da arklarla çıkıyorum. Nasıl oluşturcam müsait bir ortam
Birinin adı. Atması için en önemli şey uygun sartlardir
E nasıl oluşcak bı
Bu.
Bakışlarını fark ediyomusun sende açık kapı birak ilgini belli et sana gelebilecekleri şartları sagla
Bende aralarından birkaç kişiyi beğeniyorum onlar bana bakınca bende gözümü çekmiyorum onlarda. Öyle bakışıyoruz ama adım atan yok🤣😂😂. Hepsiyle şansımı deniyorum kim gelirse diye.
Ne yetenrksiz bir guruba dusmussun sen öyle ana dene bakalım. biraz daha illaki bı gün biri cesaret eder dediğim gibi açık. kapi ve şartları sagla
Benimde bakışlara karşılık verip gözümü çekmemem yeşil ışık sayılıyo mu😂
Etkisi olacaktır en azından karşılıklı ilgi belirtir zayifda olsa ama diyalog bakıştan etkilidir
İşte bende çekiniyorum. Bir erkek ilk o sohbet açmadığı sürece açamıyorum
İlla sohbet olmasına gerek yok iki yabaciliktan kurtaracak basit bı söz konuşma işini görür cokda mantıklı anlamlı olmasada olur yavaş yavaş laf lafı açar samimiyet doğar
Ne diycemki😂
Ben ne bileyim ortami kullan
Ben nerden bileyim o zaman halfnsjfnd. Neyse erkek kankası olan kızlarla takılırım artık 😂
Nasıl sen nereden bilicen onlarla aynı ortamı benmi. paasiyorum güldürdün gece gece
Haşdkfkkd tanımadığım kişilerin ne tür konular sevdiğini nerden bilcem sende beni güldürdün gece gece
Belki benle konuşmak istemiyorlat
Çok aceleci bir tip olsan gerek yazılanları okumuyosun sana anlamlı sohbet başlat demiyorum kısa karşılaşma anlarında bısey bul ve konuş diyorum bu kilidi açan biseydir ne bileyim okuldaysaniz kantinde bişey alırken basit bı yorum yap bişey de varlık göster bilmem anlatabildim mi yani tanimlanamayan cisim olmakdan çıkıp yakınlık kurmanın ilk adımıdır bu
Seninle konuşmak ister istemez bırak o düşünsün bunu hem istemese neden baksın
Evet yavaşlığı sevmem. Anladım teşekkürler uyuycam artık ben
Evette belki öylesinedir diye düşündüm çünkü bakanlardan birinin sevi var
Uyu uyu sizinki zaten bakisarak geçer en azından uykusuz kalma
Mecbur öyle geçicek sevi olan biriyle ilişki yaşamak istemem birinin kesin sev var ama bakıyor diğerinin sevi var mı bilemem
Uyuycam zaten şimdi
Sen çapkınlara denk gelmişsin onlara bakma az sevgilisi olanı bulmaya çalış
Bende uyu diyorum uykusuzluğa değmez hocbisey
Jaşfkskfkd ama hiçbiri hakkında bilgi bilmiyorumki hangisi çapkın hangisi değil 😂
Öyle zaten. Uykudan önemlisi yok
Hadi iyi geceler
Ben kaçar
Bak bunları biliyosun digerlerinide ogrenirsin
İnşallah bakalım
Çekiniyorlardır
Niye peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?