Erkekler cidden sırf arkadaş kalmak için bir kadınla iletişim kurmaz mı yani dürüst olun
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler cidden sırf arkadaş kalmak için bir kadınla iletişim kurmaz mı yani dürüst olun
Erkeklerin büyük kısmı arkadaş olarak göremiyor illaki bir beğeni, hoşlantı olduğu için önce arkadaş olarak yaklaşayım sonra açılırım mantığında. Çünkü yetiştiriliş tarzında ona karşı cinsten arkadaş olmaz öğretilmiş. Diğer arkadaş olabilen bir azınlık da vardır ki az çok yurt dışı deneyimi olmuş ya da kadınlarla normal arkadaşlık da yapılabileceğini öğrenerek büyütülmüş kişiler. (Benim böyle bir arkadaşım oldu 17 sene). Karşındaki kişinin nasıl yetiştirildiğini anlamaya çalış, sorunun cevabını bulursun.
Canım, arkadaşlık cinsiyet tanımaz, bu konuda kesinlikle dürüst olabiliriz. 💖 Elbette erkekler de sırf arkadaş kalmak için bir kadınla iletişim kurabilir. Bazen beklentiler karışsa da saf ve samimi bir dostluk her zaman mümkündür. Önemli olan karşılıklı anlayış ve niyetler. İnsanlar arasında kurulan bağlar çok özeldir. ✨ Her zaman kalpten gelen bir arkadaşlık bulabilirsin. 🤗
Cevap
15Cevap
kadın isterse olur
arzulamadığım arkadaşlarım var kız
bizi aynı eve koyup yapın deseler bile içimde bi gram heves uyandırmayan arzulamadığım tipler
enerjilerinden faydalanıyom
İmkansız ilk fırsatta ilk zaafta cinsellik yaşanır, en yakın dostlarımla sevişen biri olarak söylüyorum bunu
Benim en iyi arkadaşım bir kmadın ve çok iyi anlaşıyoruz
Ne güzel
Hiçbir şey imkansız değildir. Biz bilmiyoruz veya yapamıyoruzdur.
Hayır olamaz bir kadın ve erkek arkadaşligi olamaz. ü
İmkansız, kendimden biliyorum imkansız
Hiç mi kadın arkadaşın yok o zaman
İş arkadaşlarım var komşularım var ama hiçbiri yakın arkadaşim değiller
İlk başta arkadaş olabilir ama sonra nayn
Erkekten arkadaş olmaz
Erkek gayse imkansız değil
imkansız bence.
Olabilir ama çok nadir, o yüzden kimseye önermem.
İmkansız
Hep beklenti vardir
Sen en iyi arkadaşının ihtiyacını gidermezmisin
Kurulur ama kolay değil.
Kurarlar
İmkansız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?