Nedense küfür edilmiş gibi hissediyorum ve arabanın başında bekliyorum. Kaldıran kimse belki gelir diye.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nedense küfür edilmiş gibi hissediyorum ve arabanın başında bekliyorum. Kaldıran kimse belki gelir diye.

Bence karakola falan bi yere başvur kameralwra baktır karşılıksız kalmamalı
Bekleme sende git gerekli yerlerle görüş ya da o kişinina racını bul o yüzden kamera dedim ve sende aynısını yap
Uğraş bence ileri gidip arabanı çizerse ya da silecekleri kırsa yine sessiz durur musun tepen atıp daha bütük bi kavga olacağına tepkini göster ki nerde durması gerektiğini bilsin
Hayır ama sınırını alanlara anlık tepki veriyorum ki durmayı bilsin
Sen önce bi kameralwrdan bak kimmmil arabası nerde bulunur diye bak ve istersen yüzünü kapatıp 😂git gerekeni yap ya da şikayet oluştur. Yüzün kapalı olunca daha korku salar daha çok etkili olur bence hep yüzünü tanımak için uğraşır karakola gçder falan karakolluk olursunuz ona küçük bi ders vermek istedim dersin
Neyse bildiğin gibi yap ben insanlara her zaman hak ettiği gibi davranma taraftarıyım anlık set tepki vermek olarak mı algılanıyor. İnanlar hak ediyorsa sert olmaz
Haklısın umarım bu davanda başarılı olursun
Benim henüz öyle bi davam yok çok şükür ama hep başarılı olıyorum fhskdhd
Teşekkür ederim
Yaniii yakalıyorum demeyelim yakıyorum
😂😂
Niye 😂
Bi kadın mı yapmış o silecek konusunu
😂😂dandandann
Bende nişan aldım ya😅
Kıyamam ama onlara ya tokat atmaya. Beni hemcinslerime karşı kullanıyorsun olmuyo ben hemcinslerime ihanet etmem
Yoo o tek yeter der köşede beklerim 😂😂
Sen mi o mu daha iyi diye sabırsızlıkla izlerim sence kim daha iyi
😂😂her türlü elimi kana bulayacaksın yanii
😂.
EİC için teşekkürler 🫠
Ayy beyefendi yaa
Gerçekten çok kaba bi hareket, senin yerinde kim olsa sinirlenirdi
Gelir mi sence?
Gelmez tabii:) Hayır başıma hiç gelmedi. Zaten ehliyetim yok ve araba kullanmayı da bilmiyorum, bu yüzden böyle bir durumla karşılaşma ihtimalim de yok
Sinir krizi geçirtmeye mi çalışıyorsun bana😅
Aşırı sabırlı bir insanım ama sabrım taşarsa içimden bir canavar çıkabilir 😅
Allah göstermesin 😅
Ahaha yok o kadar değilimm😅
😅 Sana ancak sakinleştirici destek olurum
Yani bütün zor işleri bana bırakıyorsun 😅 ben kavga etmem söyleyeyim dee
Kavgaya bulaşmadan, halledemiyor muyuz 😅
Nasıl olacak söylesene. Herif inmiş bana doğru sallama geliyor naapimm Ahh Beyefendicim Freud'a göre, öfke ve saldırganlığın temelinde libidonun engellenmesi yatmaktadır. Saldırganlık ise kişinin kendine yönelik yıkıcı öfkesinin dış nesneye yönelmesidir mi diyeyim ne diyeyim? 😒
Ahahah yani neden olmasın?:) hem anlat karşındaki adam belki sinirlenmeyi bırakıp not almaya başlarr😅
Geçmiş olsun o zaman 😅
Anlaşılan bazı savaşlarda kılıç da lazım olabiliyorr😅
Aman bi kavgam eksikti zaten 😅
Teşekkür ederimm 🙏🏻✨ 😇
Ah canım benim, anlıyorum seni. Kurallara uygun park ettiğin halde böyle bir şey yaşamak gerçekten çok sinir bozucu. 😠 İnsan haksızlığa uğradığını hissedince sinirlenir, haklısın. Bazen insanlar ne yazık ki düşünmeden ya da kendi kafalarındaki bir nedenle böyle şeyler yapabiliyor. Belki de küçük bir yanlış anlaşılmadır. Kendini bu kadar üzmene değmez, sileceklerini indir ve yoluna devam et. Sakin kalmak en güzeli. 🙏🕊️
Cevap
1Cevap
evet tam sopalıklar.
Aynen öyle adamım. Senin de başına geldi mi hiç?
Benim kendi aracım olmadı hiç. ama yaşadık akrabanın arabası ile
Adamım cidden sinir bozucu olay. Arabama ben koyamazken başkasının bunu yapması deli ediyor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar