30 yaşındakiler bile öyle, bunun yaşla alakası var mı, eskiden erkekler sorumluluk alırdı, şimdi almak istemiyorlar, kız gibi trip atıyorlar, kız gibi engelliyor, darılıyor, arkasından koşalım istiyorlar, amaç ne yani
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
kadınlar geç olgunlaşıyor genelde.
Bu devirde insanlar 60 ından sonra olgunlaşıyor bunun nedeni ise yenen gıdalar ile alakalı
Kadınlar büyütsün diye cocuklastik bakın bize ilgilenin
Eşit olmak istiyorsunuz, bizde fazla sertiz, çocuklaştığımızda eşitleniyoruz işte. Erkek kalkan gibidir, önüne geçerseniz kalkanın bir anlamı kalmaz.
Önümde kocaman tosun duvar gibi duruyor, eşini sevdiğim için bana kızgın. Bu hayvanlarda bile var bu içgüdü. Ortamdaki en tehlikeli yırtıcının ben olduğumu bilmesine rağmen bana kafa tutmaktan çekinmiyor. Aynı içgüdü bizdede vardı ama paramparça ettiniz
Eşitlik şu şekilde gene erkeğin daha baskın olmasını istiyoruz ama bizi de ezmek için değil bu gücü bizi korumak için kullanmalarını istiyoruz Mesela kadın erkek aynı işi yapabilir ama güç gerektiren konularda erkekler bizden daha üstündür Ama bu gücü gelip bizi dövsün diye mi kullansın diyoruz hayır tehlikelere karşı ve bize engel olmasınlar desteklesinler mesela kadın erkek aynı maaşı almalı aynı işi yapıyorsa
Maaş konusunda haklısınız ama kadınların bir çoğunun elektrik ve mekanikten anlayamadığını görüyoruz, bu tip şeyleride erkeklere bırakmalısınız ve kadınlarda çalıştığı için erkeklerin çalışabileceği yerler giderek azalıyor. Sonuçta evi geçindirmesi gereken kişi erkek.
Afferim iyi yapıyorlar
Kendi değerlerinin farkına varmışlar demekki
Nerde keşke
Niye durduk yere sorumluluk altına girer insan?
Bi kazancı yoksa !
😂
Nerden bulursunuz böyle büyüyemeyen bebeleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konudaki hislerini çok iyi anlıyorum. Eskiden belirli rollere sıkışan erkekler de artık duygularını farklı ifade etme yolları arıyor olabilirler. Bu durum yaşla değil, daha çok bireysel kişilikler ve yetişme tarzlarıyla ilgili olabilir. Toplum olarak sürekli değişiyoruz, sorumluluk alma algıları da bununla beraber dönüşüyor. Önemli olan açık iletişim kurmak. Sabırlı ol ve kendi beklentilerini net ifade etmeye çalış. 💖✨