@turuncuçiçek2002 Ben Sana Söyleyim Bazı Cahil İnsanlar Özellikle De Doğu Bölgesinde Yetişen Kürtler Tarafından Kadınlar Baskıya Maruz Kalıyor Çünkü Onlarda Erkek Evladın Sözü Geçer Kız evlatlarının sözlerinin bir hükmü yoktur Yani Erkek Evlat Bir Hakka Sahip Olurken Örneğin Soyadı Taşımak gibi Kadın Bir Hakka sahip olmuyor maalesef Ama devir değişti artık erkek evlatların bir önemi kalmadı o kadar kız isteyen çok var çünkü kadın olmazsa hiç bir şey olmaz
@BenYoruldumHayat8 Kafir senden kat kat iyi emin yok böyle yalan dolan ile milleti kandırmaya devem edin bakalım nereye kadar gidecek bu yalan gerçi insanlar dinden uzaklaşıyor sizin gibiler azınlıkta olacak
@qesxflex ben yalan olan bir şeyden bahsetmedim insanlara neyin ne olacağını öğretecek de değilim herkesin kendi inancı kendi iradesi var kendileri karar verebilir yani dinden uzaklaştıracak bir şey yok ortada hadi sen git sütünü falan iç yavrucum çünkü hiç çekilmezsin
En cok kiz olmsını isterim 🤭 bu birz ayrm gibi görünse de değil erkek de olsun ama ilk kiz olsn isterm 2 tane cocuk yetr 1 kiz 1 erkek ama kiz. ablsi olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Müslümanlar genelde sevmez Erkek olmasını hep ister
Ama nedeni nedir?
Araplar Kız çocuklarını diri diri gömdüğüne bak anlarsın
Turkiyede de var
Bu anlayış
Gömmek değil istememek
Onlar Müslüman işte Kız çocuk doğduğu zaman İslam da diri diri gömüyorlardı
@qesxflex neyin kafasını yaşıyorsun sen ya senin bu dediğin peygamber efendimizin zamanında cahiliye dönemindeydi Şimdi Böyle Bir Şey Yok
@BenYoruldumHayat8 Kendini kandırmaya devam et
Peygamberimiz değil cahil insanlar yapıyordu müslümanlar değil yani o onları iyi yola döndürmek için gönderildi
@turuncuçiçek2002 Ben Sana Söyleyim Bazı Cahil İnsanlar Özellikle De Doğu Bölgesinde Yetişen Kürtler Tarafından Kadınlar Baskıya Maruz Kalıyor Çünkü Onlarda Erkek Evladın Sözü Geçer Kız evlatlarının sözlerinin bir hükmü yoktur Yani Erkek Evlat Bir Hakka Sahip Olurken Örneğin Soyadı Taşımak gibi Kadın Bir Hakka sahip olmuyor maalesef Ama devir değişti artık erkek evlatların bir önemi kalmadı o kadar kız isteyen çok var çünkü kadın olmazsa hiç bir şey olmaz
Beyni yıkanmış cahiller
@turuncuçiçek2002 dediğim gibi aslında en önemli etken cahillik
Doğuda değilim türküm kütahyada yaşıyorum burada da var öyle insanlar
@turuncuçiçek2002 peygamberimiz zamanında dedim peygamberimiz yapıyordu demedim cahiliye döneminde işte yanlış anlama
Peygamberimiz yapıyor demedimki
@qesxflex Üf bir git ya müslüman düşmanı kafir gelmişsin müslümanlara laf atıyorsun bu olayın müslümanlıkla hiç bir alakası yok
@BenYoruldumHayat8 Kafir senden kat kat iyi emin yok böyle yalan dolan ile milleti kandırmaya devem edin bakalım nereye kadar gidecek bu yalan gerçi insanlar dinden uzaklaşıyor sizin gibiler azınlıkta olacak
@qesxflex ben yalan olan bir şeyden bahsetmedim insanlara neyin ne olacağını öğretecek de değilim herkesin kendi inancı kendi iradesi var kendileri karar verebilir yani dinden uzaklaştıracak bir şey yok ortada hadi sen git sütünü falan iç yavrucum çünkü hiç çekilmezsin
@BenYoruldumHayat8 Kapalısın anlıyorum
Erkek adamın erkek evladı olur
Neden ama?
Kültürle alakalı durum sanırım, hep öyle bütüldük erkekten Soyadı devam eder vs
En cok kiz olmsını isterim 🤭 bu birz ayrm gibi görünse de değil erkek de olsun ama ilk kiz olsn isterm 2 tane cocuk yetr 1 kiz 1 erkek ama kiz. ablsi olsun.
Yoo kız çocuğu daha çok istiyorum
kizim olmasini isterim
anasını bulalım da kız da olsa farketmez 🙈
Öyle insanlar mümkünse çocuk yapmasın
Aksine kız istiyorum
Cahil insanlar
Sormadım bilmiyorum