Eşim sürekli ailesine para isteyip beni babamla tehdit ediyorsa boşanmalı mıyım?

Ben 2 yıllık evliyim, çocuk yok, çalışıyorum. Evlendiğimizden beri eşimin ailesi para istiyor, her ay kredi çekip borç ödüyorum. Bekarken aldığım araba var, satmak istiyorlar. Siz doğulusunuz, sizde boşanma zaten yok diyorlar. Her kavgada babamı arayıp gel kızını al diyor, beni babamı aramakla tehdit ediyor. Arabayı parçalayacağım diyor, bana vurmuyor ama yüzüme yumruk kaldırıyor, sonra pis pis gülerek elini indiriyor. Ben ahlaksızlık mı yaptım, ne diye babamı arıyorsun diyorum. Ben haklıyım, herkes bilecek diyor. En son babamlara gittim, eve gittim kıyafet almaya, baktım onun kıyafetleri bende, canım sıkıldı, üstüne meyve suyu döktüm. Beni emniyete şikayet etmeye gitmiş. Daha bir sürü böyle olay oldu, ailem boşan gel, sen oradayken içimiz rahat değil diyor. Sizce ne yapmalıyım

Güncellemeler
7 gü
Ailemle gittik Avukatımı tuttum bugün vekalet verdim önce anlalmalı olmazsa çekişmeli boşanıyorum Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın hepinize teşekkür ederim
Güncellemeler
1 gü
Ben bugün nöbetçi mahkemede boşandım zar zor anlaşmalıyı kabul etti hiçbir şey istemedim hatta avukat parasını bile vermedi ben veririm yeterki boşan dedim evliyken onu çok seven ailesi bile yanında yoktu tek gelmişti hepinize çok teşekkür ederim Allah hepinizi iyi insanlarla karşılaştırsın Allaha emanet olun
Eşim sürekli ailesine para isteyip beni babamla tehdit ediyorsa boşanmalı mıyım?