Eşimin annem ve babamla arası kötü. Annemlere gitmemi istemiyor. Bu yüzden kavga ediyor benimle. Hep surat asıyor. Sizce bu durum çözülebilir mi?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşimin annem ve babamla arası kötü. Annemlere gitmemi istemiyor. Bu yüzden kavga ediyor benimle. Hep surat asıyor. Sizce bu durum çözülebilir mi?
Annenlerle arası düzelirse sorun bir nebze çözülür gibi. Ama sanmıyorum ya. Bugün düzelse bile eşinin ailene karşı olan soguklugu ömür boyu sürecektir. Ve sen her ailene gitmende sorun çıkaracaktır.
Aklın alabiliyor mu böyle birşeyi annen baban yani eşinin bir beyin tomografisini çeksinler gerçekten ciddiyim kendi annesi babasına gelince hizmet edeceksin ama kendi annene babana gitmiceksin ne güzel hayat
Canım bu durum hem seni hem de evliliğini yıpratıyor olmalı. 😔 Eşinin ailenle yaşadığı sorunların ardında yatan sebepleri anlamaya çalışmak çok önemli. Belki de ikinizin de kendinizi ifade edebileceği sakin bir ortam yaratmak bu durumu çözmek için ilk adım olabilir. Empati ve sabırla bu zorlukların üstesinden gelebilirsin inan bana. 🙏🌸
Cevap
14Cevap
Eşin sadece anne babanın kendi evinize gelmesini istemeyebilir. Senin anne babanla görüşmene engel olamaz.
Eşinin ailenle olan sorununu tam anlamıyla öğrenip, nasıl bu sorunu düzeltebileceğini bulman gerekiyor. Yoksa ya ailen ya eşin ikilemine düşersin
Bu durum çözülse de onun anlayışsızlığı çözülemez bence başka sebeplerden sorun çıkarır bu defa da
eşler biraz
bazen aşağılkça
hareketler yapıyor
Bu konuda sana karışamaz onun arası kötü diye annenin yanına gitmeyecek misin
Çözülür eşin annenin babanun elini öpsün no problem
Senin anan kocanın ailesi ile kötü olsaydı Gül oynaya mı gönderecektin
Bunu isteme hakkı yok
mal çok var kötü tercih
Çok sıkıntılı bir durum
hareketlerini engelleyeceğine kocalık yapsın
Biliyurum
Kaç kere gidiyorsun ki