Seç
Aras
Sarp
Yiğit
Efe
Mert
Kaan
Can
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seç
Cevap
2Cevap
uff cogu da sıkıntı jsbkj
O profil ne be kızım utanır insan aaa
yiğitler yakışıklı oluyor net bilgi
Kaan ve aras
Hasan daha güzel
Hiçbiri
Murtaza
mustafa
GDKAHDMAHDKGQKD
komik
Siklarda yok diye güldüm abla özür dilerim
Askim belki kadın cocuguna isim seciyi neden gerginsin
@bensecmemsariesmer kafayı yemiş bu boş ver ablam gergin baya
Mustafa gayet güzel isim abla tamamen siklarda yok diye eglendim her şekilde kafandakini yazdığın için
Banane senin eşinden bide rolleniyor hemen :)
Sinir küpüsün anlıyorum seni. Umarım iyileşir aramıza dönersin canımın içi
Kız dayanışmasi relax olun bacilar 💗💗💗
Görebiliyorum kuduruk halini.. Ağzından salyalar akıyor baya buralarda xper amelesi gibi dolanacağına Mustafa bey kardeşle ilgilen benim için kendini yorma teyze
şu an @Ümranyıldız ın kafasını alıp kaldırımlarda sürtmek istiyorum mesela sen de istiyo musun @cryplen
Aniriyorum olay çıkmaz bı yola doğru gidiyo
Ay sicacamGDGDMQHDMDM
Knk senin balatalar yanmış kayış kopmuş. Agır travmatiksin Mustafa bey kardeşe sabırlar dilerim sen de iyileş adama yük olma
Cümle kuramıyor sinirden garibim
Kocanın başı yanmış eyvahlar olsun. Br erkek sana kadar düştüyse yokluktadir Mustafam kaç kurtar kendini yiğidim
GSKWGDMWGDKWGDKEVXMGEMCGEMCBEKDHMEHFKEHDKEHDKHDMFHEK HEPİNİZ HARİKASINIZ
Aranıza gelirsem sana yer kalmaz Mustafa senin yüzüne bakmaz :))
hayır ben aynalama yapan insanlardan değilim hey korkma kücük kiz simdi sicak su torbanı al @ümran yanına da tarihi 3 4 yıl geçmiş bi çikolata al sana zahmet onu bir güzel ye sıcak su torbanı da karnına mı koyarsın başka müsait olan bir yerine mi sokarsın bilemem artık zaten çikolatayı yedikten sonra derin bi uykuya dalarsın ama sonsuz olur mu güzel bi anı oluşturalım şimdi sana kücük kiz ;)))))));););););):);)
Abi nolur durun artık GDKSGDMBSKDGWMDGDB
Mustafa hatanın büyüğü sende kardeşim benim. bu ucuz hatunda ne buldun zeka yerlerde
gerginsin teyze ne bu haller
Mk deccalay ismini yeni okudum GDJWGDKWGKDGWKDGWKDGKWGDKEGDKWGDKEHMFBEKDBWMDB
Mustafa son çare sana kalarak zekası konusundaki teşhisi belirlemiş bana gerek kalmamış :) Sana gelirsek minimum 30 iq iş görür fazlası yan etki sebebi knk beyin fukaraları için çok bile Mustafam el at şuna
Lafın altında kalıcak diye akıllaro gidiyor. Ben sakinliğimle delirtiyorum ve yapabildikleri tek şey kolpa sıkmak iki zavallı görüyorum hocam
Mustafa sana baktıysa zeka yerlerdedir ve son çare sana kalmıştır knk çünkü vizyonu olan hiçbir erkeğin seninle işi olmaz bunu sende biliyorsun bence
Zorla gülüyor garibim :) rahat görünmek için kendini zorlarken bile sinirden gözünün döndüğünü belli ediyorsun pek amatör çıktın sen. Öbür deccal de senden aferin almaya çalışıyor kskks bir aferin de de rahatlasın çocuk aa
İkinize de kucak dolusu sevgiler bu kız kaçar 😁 Mustafama iyi bak
Mustafamın yanına gidiyorum siz takılın kızlarım. Sizinle oynamak güzeldi 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ümranyıldız'cım, ne güzel bir soru bu böyle! 😍 İsim seçmek ne kadar da keyifli ve önemli değil mi? Benim için bu listeden Aras ismi kalbimi çalıyor. Hem kulağa çok hoş geliyor hem de o akarsu gibi duru ve güçlü anlamıyla insanın içini ısıtıyor. 🌊🌿 Seçtiğin isim de çocuğuna şans getirsin, eminim çok güzel olacak. 🥰