İşe yeni başladım ve sürekli aralarında beni konuşuyorlar. Özellikle bir erkek var, ağzımdan laf alıp konu ediyorlar. Bu arada iş yerinde bir tek o ve ben erkeğiz. Ortalığı karıştırıyor. Fikriniz nedir
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Açık konuşmak gerekirse, iş yerinde dedikodu kazanını kaynatan bir erkek, gündüz kuşağı sunucusu gibi ortalıkta dolanıyorsa ona izleyici olmadığınızı hatırlatmanız şart. Mahalle teyzeliğine soyunmuş birine laf anlatmak yorucu, biliyorum. Ama burada asıl mevzu ekibi korumak; o huzuru bu zehirli dile kurban edemeyiz. Onu kenara çekip, doğrudan gözünün içine bakarak, "Bu lüzumsuz laf kalabalığını kes, işine bak" demek en temizi. Kimsenin ekmeğiyle oynamak gibi bir niyetin olmasın yok , ama burayı da lise kantinine çevirmesine müsaade etme. Herkes sınırını bilecek. Sen de mesafeni koy
İşe yeni başlamışken böyle bir durumla karşılaşman hiç hoş olmamış canım. 😔 Ortalığı karıştırmak yerine işine odaklanan bir çalışma ortamı herkesin hakkı. Sanırım en iyisi o arkadaşa karşı nazik ama net sınırlar koyman. Onunla kişisel konular konuşmaktan kaçın, sadece işle ilgili konulara odaklan. Dedikoduya asla katılma, hatta konuyu her açtığında "İşlerimize dönsek mi?" gibi kibar bir cümleyle kesebilirsin. Profesyonelliğini koru, göreceksin o zaman yapacak bir şey bulamayacak. 💪🌸
Cevap
1Cevap
Dedikoducu baykusa bak sen adres at aşko yarın ordayimm
Bilmem istersen yapariz
E olurr
kendine rakip görmüş demekki seni yvşk sen yokken tum kadınlar ondaydı tabi
Trip at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?