Annemi kaybettikten sonra akrabalar arkamızdan neden bu kadar kötü konuşuyor, yüzsüzleşiyorlar?

1 yıl oldu annem vefat edeli, bizim arkamızdan bazı akrabalar konuşuyorlar, annemizden utanıyormuşuz, İnstagram'da paylaşmıyormuşuz, dışarıya gezmeye götürmüyormuşuz, onlara kalsa annemi de biz öldürdük. Biz annemiz için elimizden geleni yaptık, o evde rahat etsin diye kurutma makinesi aldık, evin eşyalarını yeniledik güzelce kullansın diye. Hastaneye hep biz götürürdük, diyabeti vardı, şekerini takip ederdim, diyet yapsın diye uğraşırdım, evin bütün temizliklerini biz yapardık, o sadece makineye bulaşık dizer, yemek yapardı. Babamın anneme haksızlık ettiği konular oldu, annem vefat edince kırkı çıkmadan evlilik planı yapmaya başladı, evlendi ama kadın babamı dolandırdı, 3 hafta sonra gitti. Annemi üzdü, o da mutlu olamıyor. Babama kızıyorum, ablam boşandı diye hakkında konuşuyorlar, kuzenime 'evine alma senin kocan var o dul' demişler. İnsanlar neden bu kadar kötü, görünce sarılıp konuşuyorlar bir şey yokmuş gibi, neden bu kadar yüzsüzler
Annemi kaybettikten sonra akrabalar arkamızdan neden bu kadar kötü konuşuyor, yüzsüzleşiyorlar?