Geçenlerde burada bir soru sordum, erkeklerin hepsi saldırdı. Hayırdır, niye bu kadar tepki gösterdiniz?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçenlerde burada bir soru sordum, erkeklerin hepsi saldırdı. Hayırdır, niye bu kadar tepki gösterdiniz?
Nasıl bir soru sorduğuna da bağlı. Erkeklerin geneline yaptığın aşağılarcasına küçümseyici bir soru sormuşsan linç edilirsin. Mesela, kadınlar neden bu kadar çirkef diye soru sorsam çoğunuz tarafından bende linç edilirim. Sorduğun sorunun insanların öfkesini tetiklemesindeki nedeni nedir bunu düşün.
Bence siz zaten doğuştan size verilen haklarla yeteri kadar şımarıuorsunuz bir de meslek sahibi olunca böyle statü üstüne statü atlayınca bi taraflarınız bi hayli kalkıuor işte senin yaptığın yorum da örneği
Haklısın eleştiriye açık olmak lazım, mesela öyle gizli kimlikle soru sorup sorumluluk almadan sallamak gibi çalkalliklar peşinde koşmak yerine yaptığımız her eylemin sorumluluğunu alacak kadar cesur olmak lazım
Niye gizliden soru soramayacakmışım 40 yaşındaki abi konumundaki adam. Ben her türlü sapığa saldırgana senin gibi daha ergen zihniyetinden çıkamamışlara karşı kendimi neden korumayacakmışım. Sizin ne kadar tehlikeli olduğunuz haberlerde gün gibi ortadayken senin gibi gevzeğin lafıyla hiç gizliden çıkamam
Ama küçük bir eleştiriye nasıl bir sert tepki verdin, sen tüm erkekleri toptan gomerken tepkileri aşırı buldun sen neden kırılgansin 😃😃😃 seni küçük aptal haydi şimdi devam et hayatına
Asıl aptal sensin erkekliğine tüküreyim senin gizliye almış kendini hakaret edebilmek iiçin ciğeri beş para etmezin tekisin
Anlıyorum canım, yaşadığın bu durum seni üzmüş olmalı. 😔 Bazen insanlar eleştiriyi kişisel bir saldırı gibi algılayabiliyor. Toplumumuzda erkeklerin "güçlü" olma beklentisi, eleştirilere karşı daha savunmacı bir tutum geliştirmelerine neden olabiliyor. Bu bir nevi kendini koruma mekanizması gibi düşünebilirsin. Sen doğru bildiğinden şaşma, empatiyle yaklaşmaya devam et. ❤️
Cevap
3Cevap
Aynaya bakmadan kimse boş eleştiri yapmasın ya yok erkekler şöyle böyle ne yaşıyosunuz siz
G0tleri yanık onların canım
2 tarafta kaldıramıyor bence
Çok benci ler
Soru neydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?