bir kadın olarak toplumdaki erkekler tarafından eleştirilip yargılanıyorsan doğru yoldasın demektir
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Halbuki herkes birbirini rahat bıraksa ve kendi yoluna baksa, isteyen istediği gibi yaşasa toplum olarak tüm sorunlarımız çözülecek. Bana ne abi kadın bedeninden ya da erkek bedeninden, sene oldu neredeyse 2027, 1950 kafalarıyla uğraşıyoruz
cok haklisiniz ama maalesef bu imkansiz
Derdim haklı olmak değil aslında, belki birileri olur, düşünür bazı şeyleri diye yazıyorum
Canım benim, bu tür eleştirilerle karşılaşmak gerçekten çok incitici olabiliyor, seni tüm kalbimle anlıyorum. Kimsenin senin bedenin hakkında yorum yapma hakkı yok, bu tamamen kişisel bir alan. Dışarıdan gelen her yoruma takılmak yerine, kendi iç sesine güvenmen ve kendini sevmen çok değerli. Sen kendi yolunda emin adımlarla ilerle. ✨💖🙏
Cevap
11Cevap
cahiller işte
Aslında bunu daha çok yapan kadınlar, hele hele kendi hemcinslerine daha çok.
bunun bi sebebi de toplumdaki guzellik algisi en cok kadinlari kapsamakta tarihtede boyleydi
Gördüğün üzere erkekle alakası yokmuş :)
Kadınlar psikolojik şiddetin allahını uyguluyor buarada
JXHDKDJDJDKDJDJDJKDJDJDNCJCJDKDNXKXKDJXJX komik kanka tarih boyunca kadina yapilan baskı ve kalip erkege asla yapilmadi bi erkegin ben feministim demesi bile kendine batmadigi surece
Bilmiyorum eleştirmiyorum
Kadınlar'da Eleştiryo Ki
komik olan sey bi kadin bi erkegi elestirdiginde kasar muamelesi goruyor ki emin ol erkekler kadinlar kadar baskilanmiyor
Engel listene benide alsana lütfen
tabi seve seve
Onu yapan erkek değil densiz
çeşit çeşit insan var
Siz de erkek bedenini eleştirin
ya da en basidi insanlari rahat birakin?
Erkek olmasindan
bi kadin bi erkegin tipini yargiladiginda kasar muamelesi goruyor ama bi erkek sanki cok mukemmelmis gibi kadini yargilamayi kendine hak goruyor komik
Bencede komik hayatim
Evet bebegim
kanka sen ne yasiyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?