"Erkekler vücut güzelliğine bakar, kadınlar zenginlik ister" gibi klişe algılar sizce de gerçek mi?

"Erkekler vücut güzelliğine bakar, kadınlar zenginlik ister" gibi klişe algılar sizce de gerçek mi?

Bir biyoloji hocamız vardı. Aklımdan hiç çıkmıyor. İlk derse girdiğinde ben erkekleri sevmem dedi. Çok saçma gelmişti. Aradan aylar geçti. Konu kansere geldi. Bir anısını paylaştı. Kuzeni 3. çocuğunu emziriyormuş. Ağrı, kızarıklık başlayınca doktora gitmiş. İlk biyopside parçalar temiz çıkmış. Meme kanseri teşhisi geç konmuş. Kadının bir memesi alınmış. Kemoterapi almaya başlamış. Doktor moralini yüksek tutmasını söylemiş. Zaten hastalığın getirdikleri, memesinin alınması, saçlarının dökülmesi bir kadın için ne kadar moral bozucu üstüne eşi tarafından aldatılmış. Bir dahaki doktora gidişinde doktor ailesine "bu kız kendine ne yaptı? İsterseniz boşuna ameliyat masrafı dökmeyin. Kanser vücuda yayılmış." demiş. Kadının ailesi "yaşayacağını bilsin. girsin ameliyata" demiş. Kadın girmiş, kısa bir süre sonra da ölmüş. Geriye 3 annesiz çocuk kaldı.3 ziyan olan hayat. Bu hikayeden sonra ben de nefret ediyorum erkeklerden.
Güzelliğinizi kaybettiğinizde yanınızda olacak insanları sevin.
Aynen öyle okudum çok hüzünlü ve kanser moral gerektiren bir hastalık ve aldatmak gerekmiyor hemen bu durumda😔😔😥😥
şimdi kadında vücut önemlidir
önemli değil dersem doğru söylemiş olmam
ama kadına sadece vücudu var diye gitmekte hata olur
kadın erkeğin oyuncağı veya seks kölesi değildir bu yüzden böyle davranmak iyi olmaz
Tam anlamıyla gerçek değil. Evet iki madde de önemli ancak gerçekten birbirine seven değer veren insanlar için pek geçerli bir durum değil. Günü kurtaran insanlar için daha çok geçerli bir durum.
Cevap
90Cevap
Selam gadası 🙃
O tür düşünceye sahip olan erkekler genelde yanıldıklarını yalnız kaldıklarında anlıyorlar.
Evet kadınlarda apra için gidiyor
İnan ki bir kadın sade güzelliği için erkeği çekmiyor.. Bakımlı oıluşu, tyavır ve hareketleri, kültürü ve içten samimiliği erkeği çekiyor.. Hani pastahaneye gidince bir sürü pasta görüyoruz ancak görünüşüne göre değil içinde olan sevdiğimiz meyvelere göre istiyoruz.. Sokakta gördüğüm iğrenerek baktığım ne taş bebekler var ve hayranlıkla izlediğim ne tarif ettiğim gibi kadın var.
Hayır, en azından benim için öyle değil. Boş bir kafa taşıyan süper bir vücudu ne yapayım? 24 saat sevişecek halim yok ya. Eh, yanımda bulunmasıyla çevreye hava atma niyetim de olmadığına göre... Saatlerce, zamanı unutarak konuşamadığım bir kadınla saatlerce sevişmek mutlu olmama yeter mi? Yetmez. "Gövde, kol ve bacaklar ettir. Ancak boyundan yukarısı gerçek insandır."
Göğü Delen Adam, Erich Scheurmann
Bir erkekten duymuştum sizin vücudunuz olmasa aslında bizim için hiç bir şeysiniz demişti ve o an bu gerçekle yüzleşmiştim sonra da ona aynen cevap vermiştim siz erkekler de yakışıklı olmasanız aslında kahrınız çekilmez demiştim.
Üf bunlar ne kötü önyargı, istersen dünyanın en zengin kadını ol ama yanında aşık olduğun adamı hep ararsın ki bunun çok örneği var, istersen dünyanın en gözü tok adamı ol ama yanında o kadını istersin işte. Böyle saçma konular artık kapatılmalı
Erkekler gördüklerine kadınlar duyduklarına tutuluyor genelde.. Bunun aksini yaşayan benim gibi nadir insan vardır.. Tatmin olmuyorum duyduklarımla ya da gördüklerimle.. İçimde bişeyleri hareket ettirmesi gerekiyor ve bunu duygusal ve mental anlamda yapamadıktan sonra bedensel keyif de bende nirvanada yaşanamaz.. Keyifli geceler..
Erkekler daha çok gözlerini beslemek ister, kadınlarda o gözleri beslemek için paraya ihtiyaç duyar bu yüzden paralı adamlar tercih edilir. Yani sonuç olarak iş erkeklerde bitiyor. Eğer onlar güzellik istemeseydi bu algı oluşmazdı.
Yok ya sadece vücudu için değil bazen sohbeti sarıyorsa o zaman da oluyor kafa açmaması önemli
İradem kadının bedeninden de kadından da üstündür.
Aslında hayır ama kadın vücudu çok estetik bir şey olduğu için kısa süreli akıl tutulmasıyla birlikte arada oluyor
Evet gerçek. Bir kadın güzel ilgi çekici değilse erkek yaklaşmaz tbirlikte olmak için uğraşmaz
Kendi düşüncem, bu kişiden kişiye göre değişiyor. Benim flörtleştiğim bir Bey bunları asla umursamıyor, ben de zenginliği umursamıyorum.
Hamile kalıp kilo alınca aldatılan bir sürü kadın olduğunu düşünürsek hem fizik hemde güzellik için diyeniliriz
İlk etapta cinsellik için olabilir. Ancak ilişki devam ettiğinde özellikle zekanın da önem arz ettiğini düşünüyorum.
İstediği ladar seksi olsun vücudu on numara olsun ama düşünceleri ve duyguları güzel olmadıktan sonra benim gözümde bitmiştir
Erkekler çok kibardır mesela bikini ile karşımıza çıksanız vucudunuzun %90 açık olduğundan biz kapalı kısımlara bakarız
tabi ki HAYIR yani en azından ben öyle değilim elbette güzel olacak güzellik göreceli birşeydir ama sadakat arıyorum ben
Eğer vücut dediğin bu resimdeki kadın ise aman ben almayın Allah korusun. Fırında unutulmuş tavuk kanadı gibi kararmış safi kemik bu ne laaaaa
Öyle olsa tüm mankenler evli tüm fiziksiz kadınlar bekar olurdu.
Herkesin bir kriteri var ona göre de yaşıyor hayatı.
Sorsan herkes dış gorunus ikinci planda der ama herkes dış görünüşe bakarak begenir önce hoşlanır tanışmak ister
Evet gerçek, büyük memeli kadınlar her zaman çeker beni
Kendi adıma konuşim hayır dışı güzel olsa vücut olsa ne olur. İçi Pis olduktan sonra
Ben bu fiziğe düşerdim eğer fiziği göźükmüyorsa güzellik önemli ama bence ilk güzellik olmalı
Evet gerçek tabiki.
Herkes birbirini düdüklemenin peşinde
ben çirkinse düşmem ama herkes benimle aynı fikirde değil tabikide
Seven erkek vücuda bakmaz içe bakar 👍 genelde vücuda bakanlar ne için baktığını biliyoruz bebeq
Bugüne kadar asla vücudu için gittiğim bir kadın hiç olmadı
Amaç yalnızca cinsellikse sadece vücut için gidilir.
Yani kısmen bunu doğru çıkaracak çok örnek var etrafta.
Kadın vücudunu
azdığım zaman seviyorum
onun dışında 😩
Vücudu çeker elbette ama uzun süre yanında tutmak için yeterli değil. Azgınlığı atınca durmak istemezsin
vücudu için gittiklerimde oldu memnunda kaldım devam edende var
her iki tarafın mutlu olduğu bir ilişki var mı varsa ne kadar reel:)
Ben sapyoseksüel olduğum için beden olarak değerlendirmek çok sonraki konu halini alıyor ister istemez.
Erkekler vücuda bakmaz. Nefes alıp almadığına bakar :):):)
Siz nasıl paraya tipe bakıyorsanız buda onunla aynı.
İlişkiden ne istediğine bağlı ama her şekilde dış görünüşüne önem veririm.
amaç sadece seks ise evet
Aynen öyle oluyor
Erkeklere sormak gerekir onu
Öyleleri vardır her zaman ama hepsi değil
Görseldeki yangından mı kurtarılmış
Sadece vücut için gidemem
Yüz güzelliğide önemli
Vücudu için görsellik erkeği etkiliyor çünkü
Ben güzelliğe odaklanmiyorum
Böyle bir vücuda gitmem ya
Kadın eger erkek olduğunu hiss etdiriyorsa yani aktif biriyse tamam
Beklentisine bağlı. Sevene sevdiği hep güzeldir. Bazısı içinse nefes alması yeterlidir.
Benim açımdan doğru. Vucut güzelliği önemlidir.
Yüzü de biraz güzel olursa tabiki evet
Yüzeysel olarak evet ama her şey bunlarla bitmiyor
Erkek lerle sormak gerekir daha çok
Tabiki hayır karaktere göre değişir
Evet güzel ise tercih ederim
Erkekler için güzelliğin vazgeçilmez olduğu kesin
Tamamen kafa yapısı ile alakalı bir durum
Elde edebileceği kadınlara gidilir genelde
Hayır ben aşkı vücutta aramam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?