Sevgilimin para ve ev konusundaki bu tavrı normal mi, ilişkiyi bitirmeli miyim?

Sevgilim işçi, ben de memurum. Ama o masa başı, ben değilim. İşte tartıştıkları için aradığımda bana da siz yüksek alıyorsunuz, bir iş yapmıyorsunuz dedi. Ben de en son oturan sensin, bunun muhatabı da ben değilim dedim, ml ml gülmesi var bir de. Bunun destek olanı babası yok. İleride ev alırım diye başka şehre taşındı. Gelenekten haberi yok benim gibi. Nişanda iki taraf da bir şeyler alıyor deyince sözde şakayla en pahalısını aldıracağım dedi. Her şeyin parasının lafını yapıyor. Beyaz eşyada buzdolabı, çamaşır mak. alalım, ödeyince diğerlerini alırız, yardım ederim dedim. Bundan yüz buldu, bir ara senin maaşınla ev alırız, benimkiyle ev geçindir, borç öderiz dedi. Ev kimin üstüne olacak deyince benim, sen sinirlisin, bunu yüzüme vurursun dedi. Hatta bir ara ailemden uzakta yaşamak tedirgin etti, onun annesi ablası orada, bana dediği sizin memleketten baban ev alsın oldu. Ablan evle mi gelin oldu dedim.
Güncellemeler
6 gü
Tek sorunları bu da değildi kendisi geziyordu ben de gezerim evlenince böyle olursan dedim kır dizini otur dedi. Asla konuşamıyordum dışarı çıkarken izin almam dedi bende alma ama haber vereceksin dedim dinlemedi iştekiler gibi pazar temizlik yapamam diyordu. Annesiyle yaşamamı şart koşuyordu. Benimde sabrım var bitirdim.
Sevgilimin para ve ev konusundaki bu tavrı normal mi, ilişkiyi bitirmeli miyim?