Şu an 18 yasindayim ve para biriktiryorum. Belli bir zamanimi goturebilcek kadar. Ailesel olarak cok sorunlarim var. Ve cidden sorunlar.
Annem abim kardesimi asiri seven biriyim ve asiri bagliyim. Bir nevi anakuzusuyum.
Ama bir huzurumuz, mutlulugumuz yok.
maalesef.
Artik ogut dinleyecek halimde kalmadi. 19 yasinda param tamamlaninca kacmayi planliyorum. Lisede bazi ailevi meselelerden dolayi okuyamamistim zaten gec baslamistim okula. Umarim Bu sene mezun olucagim ve 19a girecegim. Ailevi meselelere deyinmiyorum ama cidden korkunc meseleler. Ig vb. Kullanamiyorum yasak. Gecen sene bir erkekle konusup cok az acik bir sey giydigim icin kiyamet koptu ve 1 yil telefonum alindi o olayda canima son verecek seyler denedim. Yani cok muzafakar bir ailem var. Zar zor kapanmaya direndim ve kapanmadim. Arkadasim hic yok. Cunku okulumu degisip durdular. Ve asla olanlarlada disari cikamadim. Sadece okuldan kacarak 1-2 defa. Ve canima son vermek olarak, ilkimde degildi ama artik yapamiyorum. Evden kacmaya hazilaniyorum. Yakalanma olasiligim var mi? Telefon numarasi vb herseyi degisecegim. Tavsiyeleriniz neler nasil onlemler alip nasil daha fazla biriktirebilirim?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer