Her türlü ahlaksız namussuz ol genel temize çıkıyon şu ortadoğuda
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öyle olmayan da tam tersi keşke buralarda doğmasa idim diyor, çünkü çalışmak istediğinde de her yerde joker eleman eşek, köle modundasın. Tam tersi, kadın olmak büyük şans, hayatı kebap geçirmek için kadın olmak +5 önde başlamak
Kebap geçirmek derken? Ne yapıyonuz işe gidip geliyonuz artık kadınlar yapıuor bunuda fakat sonuç bunu bile yapamayacak acizlersinz
O dediğin ancak işe yaramayan sadece kasaya yük siyasi istihdam memur tayfa, geri kalan eşekten beter muamele görüyor. Acizmiş, çok iddialı iseniz aynı ağır şartlarda eşek yükü bindirilerek deneyin diyeceğim de size sadece yatış işler verir o yaushak işverenler
Canım arkadaşım, bu yorumunda hissettiğin hayal kırıklığını ve derin düşünceleri çok iyi anlıyorum. Toplumun genel yargıları bazen insanı gerçekten yorabiliyor. Önemli olanın bireysel değerlerimize sahip çıkmak, her durumda doğruluktan ve saygıdan yana durmak olduğunu unutmayalım. Güzel değişimler küçük adımlarla başlar. 💖🌿
Cevap
6Cevap
Acaba neden ülkenin kızları yoldan cikcs erkeklerde peşinden gidiyor
Yoldan çıkartan sizsiniz sizin eserinzi
Tabi canım siz zaten meleksiniz günahsız huru pak ana sütü gibi tertemizsiniz
Evet biraz adam olmayı öğrenin
Siz önce insan olun odan sonra bize adamlık dersi verin
Ahlaksız olmaya özenmek yerine erkete olsan kadın da olsan ahlaklı olmaya özen
Ya ya ahlak işinize gelince ne önemli keşke karakterde bedenen temiz olunda ahlaksız olun o bile yeter emin ol
Halbuki erkekler savaşlarda öldü bu ülkeyi korumak için hergün karnınızı doyurmak için çalıştı sizi korudu
Öldü derken kadınlar ölmedi slk ona bakılırsa çoğu ülkede erkekler öldü bi bunu başardınız diye erkek olmuyonuz?
Ne alaka
Ya artık şöyle cvplar yazmayın almıyosa beynin küçücükse geç
Şen burada bir erkek hesabı açsana yapamazsın
Yapamam derken? Hayat size güzel bi gitte Avrupa bak erkek nasıl oluyor oturuyonuz o mall annenizin yanına sizi övdükçe kendinizi bişey zanneden vasıfsıs engelli bi birey oluyonuz
konus bacim
Ne alaka⁉️
İşine gelmeyince ne alaka
Yoo ciddi sordum ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?