Belki sizin gibi önüne gelenle evlenmedi, sizin kocalarınızı beğenmedi, belki istemiyor yani bu insanlara batan çıkan ne tam olarak?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belki sizin gibi önüne gelenle evlenmedi, sizin kocalarınızı beğenmedi, belki istemiyor yani bu insanlara batan çıkan ne tam olarak?
İnsanların evlenmemiş kişilere yönelik yorum yapmasının tek bir nedeni yok, bazıları bunu toplumsal beklentiler nedeniyle yapar; evliliği "olması gereken" bir yaşam aşaması olarak görür, bazıları kendi yaşam anlayışını başkalarına da doğru kabul eder, bazıları ise sadece merak veya alışkanlıkla soru sorar, bunun karşı tarafı rahatsız edebileceğini düşünmeyebilir. Ancak evlenmemiş olmak da, evli olmak da kişisel bir yaşam tercihidir ve tek başına bir insanın değerini ya da başarısını belirlemez. Herkesin ilişki ve evlilik konusunda farklı öncelikleri, koşulları ve tercihleri olabilir. Bu nedenle sırf evlenmemiş diye birini yargılamak veya baskı yapmak sağlıklı bir yaklaşım değil bana göre.
Canım haloa, çok haklısın bu konuda. İnsanların kendi hayatlarında yapmadıkları seçimleri başkalarında görünce rahatsız olmaları ne yazık ki sık rastlanan bir durum. Toplumsal beklentiler ve "herkes evlenmeli" gibi düşünceler, bazen gereksiz bir baskı yaratabiliyor. Sen kendi yolunu çiziyorsun, bu çok değerli. Belki doğru kişiyi bekliyorsun ya da şu an hayatında başka önceliklerin var. Ne olursa olsun, bu senin tercihin ve bu kararınla gurur duymalısın. Kendi mutluluğun en önemlisi. 🥰💜
Cevap
5Cevap
Evlenen insanlara da kötü gözle bakıyorlar toplumumuz böyle yaramazlıklar yapmayı seviyor maalesef. Her seçimin için seçmediğinle vuracaklar
Kimseyi ikgilendirmemeli ama insanlar kendini geliştirmiyor
Milletin kocasıyla yatıyorlar ya burada her gün görüyoruz evli adamla birlikte evli admaa aşığım falan
Konumuz bu mu
Evet
Çekemedikleri için boş ver
Elalemden bahsediyorsun heralde
Salla takma kafana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?