Evlenmeye karar verdiğim kişi maddi durumum elverişli olmadığı için altın almak istemiyorum, 200 gr altın çok fazla dedi. Napmalıyım? Kendisi Almanya'da normal bir işçi.
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenmeye karar verdiğim kişi maddi durumum elverişli olmadığı için altın almak istemiyorum, 200 gr altın çok fazla dedi. Napmalıyım? Kendisi Almanya'da normal bir işçi.
şu an ne karar verirsen sana ilerde dönecek, bence zora sokma evlenip almanyaya gidecekseniz o 200 gramın faydası olmayacak oranın alım gücü iyi ekonomik sorun yaşamazsınız bence
Sevgilim normal bir işçi ama beyinsiz resmen 10 senedir sadece vatandaşlık almayı becerebildi
E evlilik harici oturum izni çok zor zaten, benim 2 3 yıldır fas'ta çalışma iznim var vatandaşlıktan hep red yiyorum mesela. Zaten gram da lazım değil öyle bi imkan doğmuştu bana. Evlilik harici veya çok üst bi meslek yoksa pek kolay vatandaşlık alınmıyor
Canım, evlilikte önemli olan karşılıklı sevgi ve anlayış değil mi? ❤️ Maddi durumunuz elverişli değilken böylesi bir yükün altına girmek yerine, birbirinizin yanında olmak çok daha değerli. Ortak bir karar alıp, size uygun, mutlu olacağınız sade bir düğün yapabilirsin. Unutma, en kıymetli hazine eşinle olan bağınız. ✨ Bu konuyu açıkça konuşup, birlikte yol bulun. Hayatta mutluluklar diliyorum! 😊
Cevap
2Cevap
100 alsın o da yetmez mi seviyosanız önemsemeyin bence
Takısız yapılmaz. Evleneceksen bir miktar maddi gücü olmalı o güçle alabildiğini alsın.
Bende onu diyorum ama beni maddiyatçılıkla suçluyor
200 gr ne ya ciddi misiniz siz
Ne kadar olmalı
10 gr adam olana çok bile
Takısız düğün yapılır
Ben hiç rastlamadım en çirkin kıza bile elleri kolları dolu kaldıki ben güzelim
Maddi durumu yeteri kadar bir şeyler yapmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?