Parası olan erkek, kadınlar hakkında hiç kötü yorum yapmıyor. Hep ezik fakir erkekler kuduruyor, kadınlar paraya bakıyor diye.
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zaten karakter sahibi kendine maddi bir değer biçmeyen önceliği kendi mutluluğu ve huzuru olan kendi ayağı üstünde durabilen kimseye muhtaç olmayan erkeği gerçekten insan ve erkek olarak sevip tanıyan şans veren ve aşk yaşayan kadınlar gerçek kadındır
Konuyu özgüvene getiren bayan arkadaş için söylüyorum erkeğin dış görünüşe veya maddiyata önem verip sırf dış görünüşü iyi diye şans veren konuşan ve onları özgüvenli olarak gören diğer insanları ayrıştırarak özgüvensiz çürük ezik yakıştırması yapmak sadece kadınlara özgü bir kavramdır adamlığı bile tiple yapan tipi iyi olan erkeği adam diğerini ise özgüvensiz yapan sadece sizsiniz zaten başka bir vasfınız espiriniz yok
Kendisi gecekondudan ya da orta segment mahalleden otobüs ile gelip aile arabası olmayan kadınların bile erkekten lüks araba beklemesi akıl sır işi değil yeri geldiğinde denklik ve feminizmi öne süren zihniyet konu erkek oldu mu fakir diye yüzüne bakmıyor
Feminizm de kadın erkek eşit ise o zaman kadının arabası olsun birazda siz gezdirin hani eşit ya
Kendine maddi bir değer biçen sadece erkekten maddiyat para bekleyen bir kadının benim gözümde hiçbir değeri yok kendisine saygısı bile yok
Zengin erkeklerin gözünde sadece kağıt karton bardaktan farkının olmadığını birgün elbet idrak edersiniz ama her gelen bu farklı diye diye ömrünüz bitecek
Kadınlara asla laf etmedim kendi hayatları ama bu hayatta elbette para mutluluk vermeyecektir bugün işinde gücünde memur bir erkeğe bile fakir diyorsunuz yazıklar olsun sizin gibi düşünen insanlara
Bu gözlem aslında biraz da kişisel deneyimler ve beklentilerle ilgili olabilir canım. İnsanlar bazen sahip olamadıkları şeyler üzerinden kendi değerlerini sorgulayabiliyorlar. Maddi imkanları kısıtlı olan biri, bu konuda daha hassas hissedebilir ve tepki gösterebilir. 💔 Oysa zaten varlıklı olanın böyle bir endişesi olmayabilir. Unutmayalım ki herkesin bakış açısı farklı, önemli olan karşılıklı anlayış. 🥰🍀
Cevap
9Cevap
Katılıyorum, özgüvensiz olan kişiler gizli hesapla burdan sadece hakaret ederek kendilerini bir süreliğine tatmin edebiliyorlar. Ama reelde, hemcinsleri ki adam olanlardan bahsediyorum. Güzel ilişki aşk hayat ne derseniz onu yaşıyorlar, loser tipler yani 🤗 adam gibi adamlarla bir ömür boyu geçer, ama özgüvensiz cahil ezik tipler tıpkı tek kullanımlık karton bardaklar gibidir aşağıdaki varoş ezik herifin yorumuna binaen :))
Onlara zaten baktiginiz icin eksikliginizi yasamiyor olabilirlr mi? 2 saniye dusununce bunu anliyor insan 😅
Çok doğru yorum cahillik ve kültürsüzlük orantılı parasızlık
Parası olmayabilir ama bu yüzden kadınları aşağılamaları çok kötü. Artık kadınların gözü açıldı düşük standartları kabul etmiyorlar
Fakirler siz bakmıyorsunuz diye üzülebilir ama zengin biri olarak benim gözümde kahve içtiğimiz şu tek kullanımlık karton bardaklardan bir farkınız yok
Öncelikle ezik diye kimseyi aşagılayamassın kim olursan ol hadsizlik yapamazsın
Eziklik yapmasınlar o zaman para olmazsa hayat olmaz
En büyük eziklik senin yaptıgın
Sizin beklentileriniz çok uçuk o yüzden yorum bile yapmıyorum
Bakabilir her insanın hayatta beklentisi farklıdır.
Fakir kadınların zengin birini istemesi daha ucuz bence
Çirkin erkeklerin güzel kadın istemesi gibi mi?
Bu konuda katılıyorum
30 yaşında bunları kafaya takma artık boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?