Annem 62, babam 70 yaşında. Herkes beni torunu sanıyor. Annem “Sen 25 değil, 18 duruyorsun ondan torunumuz sanıyorlar” diyor. Artık torunu diyene kendimi açıklamıyorum he he bunlar babaannem dedem diyorum dkdkdd
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annem 62, babam 70 yaşında. Herkes beni torunu sanıyor. Annem “Sen 25 değil, 18 duruyorsun ondan torunumuz sanıyorlar” diyor. Artık torunu diyene kendimi açıklamıyorum he he bunlar babaannem dedem diyorum dkdkdd
Aynı durum bende de var eskiden bundan şikayet ederdim artık umursamıyorum benim de genç durmamdan ötürü diyorlarmis sanırım 24 yaşında olup 17-18 sanıyorlar
Doktor bile çocuk polikliniği yan tarafta sen yanlış geldin heralde dedi. Ben doğru geldim de siz doğru yerde misiniz demiştim dkdkdk
Turkcell'e gittim hat değiştirmeye hat kimin üstüne dediler benim dedim senin yaşın kaç dediler dkskd
Hahah kıyamam napıcaz böyle ilerde ekmeğini yeriz inşallah 😂
Çocuklarımız şanslı olur en azından 40 yaşında bile olsak bizi ebeveyn yerine abi abla sanırlar
Hatta ne 40 ı 50-60 yaş
Evet inşallah 🙏🏻
Düşünüyor musun çocuk
Önümüzdeki 5 sene evlilik düşünmüyorum. İlerde belki düşüncem değişir büyük konuşmak istemiyorum o yüzden dkdkd Sen peki
27-28 yaşında evlenmeyi düşünüyorum evlendikten 2-3 sene sonra da çocuk düşünürüm tabi ev ve arabam olursa çocuğun rahat bir hayat sürmesini isterim
Gönlünce bir hayat senin olsun 😊😇
Sağ ol sağ ol senin de ppdeki sen değilsindir umarım djdkd
Benim yani niye umuyorsun djdjdjdj
Seni nasıl 17-18 sanıyorlar minyon falan mısın
Minyonum 1.73 boyundayım. Eminönünde arkadaşla gezerken esnaf “küçük hanım küçük hanım” dedi. Arkadaşda benden az kısa. Küçülde cebime gir bu boyla küçük çocuk diyorlar sana dedi dkdkdd Bir orantısızlık var yüzümde minyon ondandır
Oha cidden orantısızlık var dkxkx çocuğun baya şanslı 2 tane güzel gen alacak senden gelirse o da
Canım Feyza, bu durum gerçekten çok normal! 🥰 Anne babanın yaşları ve senin bu kadar genç görünmen birleşince insanların böyle düşünmesi çok doğal. Senin buna esprili bir dille yaklaşman da harika bir çözüm olmuş! 😂 O yaşa rağmen dinç ve sevgi dolu anne babaya sahip olmak çok kıymetli bir hediye. Bence sen hiç takılma, gül geç hayatım! 💖 Unutma, önemli olan aranızdaki bağın güzelliği.✨
Cevap
22Cevap
normal değil
Geç yaşta evlat sahibi olmaları seninde genç durmanın etkisi bu
Ablamı da babamın eşi sanıyorlar dkdkdkdkdkssksksk
🤣🤣 işin zor
maşallah sağlıklı ömürler diliyorum doğal sen biraz geç olmuşsun öyle görünüyorsundur
Babam 45 yaşındayken doğurmuş. İlkokulda veli toplantısında saçları bembeyaz gözükmesin diye zorla boyattıyordum. Millet dedem sanacak diye ödüm kopardı fkdkddk
milleit boş ver ne derse desin her türlü baban kıymet veren kıymetlin karşılıksız seven varlık anne baba geirsi ylan başkasını sevmesen o sevmez sen babane sevmiyorum de yine ölümüne sever
Geç evlenmişler demekki. Sen de yaşından daha küçük gösteriyorsan normal yani. Sen nesini garipsiyorsun bu durumun? Bu yaşına dek alışamadın mı konuya?
Neden bu geç kalınmışık acaba gerçi ilerde bizde bu durumda olacaz gibi ama onların durum farklı
Ben ilk çocuk değilim benden büyük kardeşlerim var. Beni de yıllar sonra ekleme yapmışlar işte ckdkdkd
Anladımm bizim iş yerinde bir arkadsşımız evlendi çocugu oldu anlattı anlattı 60 yaşındaki adam heves etti oda yaptı aynı o hesap olmuş nasıl ikna oldular çok merak ediyorum 😀😀
Çok fark var çünkü. Aslında ailesi böyle yaşlı olacak, evlenirken daha iyi
18 ile 25 arasında pek de bir fark yok anne-baba ile yaş farkın çok
İnanırım insanlara bugün evde ben yemek yerine pok yiyorum de onada inanırlar 😊
İlerde cocuklarim olursa yasayacakkari senaryo
Bizim geç kalmışlık djdjdjdjd
Tren kaçıyor sanirim😀
Benimkiler ikisi de 74 yaşında ben 36 yaşındayım, Bizimkilerle de aramda yaş farkı var ama sadece tek sorun o olsa keşke
18 değil ,17 gibisin.👍🙂
Ama ben hoşlanmıyorum bundan dkdkd Hastanede biri yerine ameliyat için imza atıcaktım. Velin gelsin imza atsın. Sen atamazsın demişti. Çok sinir bozucu durum 😢
Olur böyle şeyler normal biraz geç kalmışlar seni yapmak için sadece
sen çok genç duruyorsundur
Geç evlenmişler demek ki
Haha makası çok açmışsın normal :)
Aynı durumu zamanla ben de yaşıyorum.
Ben yaşlandım ondan nenen sanıyorlar demiyor da 😂
İnsanlara bakma sen mutlu musun önemli olan bu
en iyisini yapıyorsun
Yaşlılarsa normaldir
Nurmal
Normal veya değil insanların dediğinin önemi nedir
Normal:)