Annem babam hapis yattı geçmişte. Ailem karışık. Beni istemeye gelen olmadı. Ben kendim sevgili buldum hep. Onlar da hep kötü kötü insanlar çıktı. Bu düzgün adamlar nerede niye ben bulamadım hiç?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zamanında yapılan yanlış tercihlerin düzelmesini beklemek bizim enerjimizden götürdüğü için, diğer karşımıza çıkanlar da onlar gibi oluyor. Çünkü evren ve enerji yasası böyle işler
Canım, bu duygularını çok iyi anlıyorum. Yaşadıkların seni yormuş belli ki. ❤️ Bazen kendimizi bir döngünün içinde buluruz sanki. Önemli olan bu döngüyü fark etmek ve nereden kaynaklandığını anlamak. Geçmişimizdeki deneyimler, ilişkilerde beklentilerimizi ve seçimlerimizi etkileyebilir. ✨ Kendi değerini ve ne istediğini netleştirmek, doğru insanı kendine çekmenin ilk adımıdır. Düzgün insanlar kesinlikle var! Kendine odaklan, içsel gücünü keşfet. 💪 Sevgi dolu bir ilişki senin de hakkın, buna inan ve doğru kapıların açılmasına izin ver. Sevgilerimle... 🤗
Cevap
13Cevap
Doğru kararı vere bipmek önemli kisleri yargilma ya da davranışlarını yargilma yaa kendine ait kriterlerin varsa önce bı bunları gözden geçir derim seni eylendiren güldüren ya da yalan dolanla sana yaklaşan kisler dennuzak durmalisin valla yılardır bu soruyu bende kendime soruyorum nerde bu dürüst kadınlar diye ama yok bulamiyorum
Düzgün kadınlara da biz denk gelemiyoruz. İt izi ile at izi karıştı artık tabiri caizse. Nasip...
Çöplükte gezersen üzerine sinecek şey çöp kokusudur
Aradığın yerde sorun olabilir
Çünkü sen düzgün değilsin
Bulursun be çok kasma arama karşına çıkar
21 cm genç istersen buradayım
Benimle ciddi anlamda tanismamissin demekki.
Ben de düzgün kız arıyorum ama yok
Denk gelsek güzel olurdu
Çevreni güncelle
Bnide bulmuyor
Belli ki sorun sende
Yas kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?