1 senedir evliyim, 2 aylık bebeğim var, ailem her gün gelip gidecek çocuğu görecek diyor, ben her gün görüşmek istemiyorum, tartışıp duruyoruz ne yapmalıyım çok bunaldım
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 senedir evliyim, 2 aylık bebeğim var, ailem her gün gelip gidecek çocuğu görecek diyor, ben her gün görüşmek istemiyorum, tartışıp duruyoruz ne yapmalıyım çok bunaldım
O zaman sen de çocuğunu al annen gile git akıllansınlar başka çare yok ev üstüne ev olmaz sürekli gelip gidilmez bizim de 2 aylık bebeğimiz var böyle bi durum olsa müsade etmem
Bana yol gösteriyor zaten böyle olsa boşanırız dedi çok zoruma gitti
Bi git bakalım çocuğunu görmesin akıllansın aklı başına gelir o gelene kadar da gelme yani dertleşmek konuşmak istersen de burdayım yardımcı olmak isterim
Canım benim, yeni annelikle birlikte bu durumun ne kadar bunaltıcı olduğunu tahmin edebiliyorum. 😥 İlk aylar çok kıymetli, bebeğinin rutinleri ve senin dinlenmen önemli. Eşinle sakin bir zamanda oturup, bu konudaki hislerini ve ihtiyaçlarını paylaşmalısın. Ailenle de nazikçe konuşup, ziyaretleri daha düzenli ama daha esnek hale getirmeyi deneyebilirsin. Haftada birkaç gün ya da belirli saatler gibi. Eşinin desteğiyle bu süreci daha rahat atlatırsın. Kendine şefkat göster. 🙏💖
Cevap
2Cevap
Hiçbir şey yapamazsın öyle gelir öyle gider arkadaş daha evlenir evlenmez kedi gibi doğuruyorsun ondan sonra ayrıla ayrılabilirsen
5 senedir birlikteydik aslında hiç böyle ailesine düşkünlüğü yoktu
Erkekler evlenince bir değişiyor keşke hemen çocuk yapmasaydın
Yurt dışına taşının. Bakalım o zaman da gelebilecekler mi:)
Yaşı kaç eşinin? Benim 41, istersen detaylı konuşabiliriz. Empati yapıp faydalı şeyler söyleyebilirim diye düşünüyorum, eşini ikna edebilirsin.
Ya eşini boşa ya da onu çift terapistine ikna et
Sık kafasına geç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?