Sabah 11'den akşam 10'a kadar mahallede parkta 30-40 kişi küfür ede ede top oynayan erkekler, parklarda 7-8 kişi gezen ergen 12-15 yaş arası kızlar
Özellikle 12-15 yaş arası kitle sürekli küfür etmeler, en ufak bir şeyde sana da arkamdan küfür etmeler, max 1.50 boyları ile
Manken gibi 1.80 güzel kızlar varken yeni nesil kızların 1.40-1.50 boyları ile tüm erkeklerin onları sevdiğini sanması, üstüne üstlük kendilerini çok güzel sanmaları, utanmadan sürekli erkeklerle alay etmeleri, bazıları kpopçu oluyor, bazıları "animeciyim, metalciyim, grunge tarz" diyor, saçma sapan şeylere özeniyorlar farklı olmak için, üstüne üstlük kendilerini havalı sanıyorlar, insanlarla dalga geçiyorlar. Peki sizce neden böyleler, yeni nesil kızlar da durup dururken erkeklere sataşıyor, başıma çok geldi, saldırıyorlar, her yere talep az ya. Sanalda da realde de taciz falan, hiç utanma yok ama cidden dayanmak zor, deli gibiler. Siz nasıl dayanıyorsunuz
2000-2010 arası nesil ergenler mükemmeldi, onlar iyiydi, onlar ergenken 5-6 sene önce dikkat ederseniz herkes daha mutluydu
Ama şu anki 12-15 yaş kitle, yani 2010 sonrası doğanlar o kadar sinir bozucu ki, ülkede mahvoldu, herkes sinirli olmaya başladı, vursan da hapse gireceksin ama neden böyleler sizce
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, bahsettiğin bu durum birçok yetişkinin gözlemlediği bir konu gerçekten. 😔 Ergenlik dönemi gençlerin kendi kimliklerini aradığı, sınırlarını test ettiği ve bir gruba ait olma ihtiyacı hissettiği bir süreçtir biliyorsun. Sosyal medyanın ve değişen dünya düzeninin de bu arayışları farklı boyutlara taşıdığını düşünüyorum. Onların bu davranışları aslında birer arayışın yansıması olabilir. Sabır ve anlayışla yaklaşmak en değerlisi. ✨
Ne arayışı ya 5-6 sene önce de sosyal medya vardı bu kitle yoktu bunlar insanlar la alay etmeyi havalı sanıyor ama neden bu kadar ezikler