28 gü

Yeni nesil ergenler neden bu kadar saygısız, küfürbaz ve tahammül edilmez hale geldi?

Yeni nesil dediğimiz kişiler 12-15 yaş sürekli mahallede futbol oynayıp sürekli küfür eden kitle oluyor, rahatsız edici, sürekli ses yapıyorlar gece 10'a kadar aileleri ilgilenmiyor, hepsi saygısız.

Yeni nesil kızlar da 1.50 boyları ile kendilerini manken sanıyor, 13-15 yaşında kezo oldukları halde tüm erkekler onlara âşık sanıyorlar, halbuki erkekler onları ne yapsın 1.75 olgun kadınlar varken manken gibi ya da karakterli.

Ve yeni nesil kızlar saygısız, sürekli erkeklerle dalga geçiyorlar, küçümsüyorlar, alay eder gibi davranıyorlar. Türkiye'deki insanlar bunlara nasıl davranıyor bilmiyorum, durup dururken kendinden yaşça büyük insanlara küfür edebiliyorlar hiç korkmadan 1.50 1.40 boyları ile, hiç sözde korkmuyorlar, aileleri de genelde alt kesim insanlar, ölüyor taşra zihniyetli ama dayanmak cidden zor değil mi bunlara, sırf yaşı ufak diye ne sanıyor kendini anlamıyorum, bir de genelde efendi insanlara karışıyorlar, buna sinir oluyorum, aşırı itici duruyorlar, onlar da yaşlanacak, 100 sene sonra onlar da ölecek, kendilerini ölümsüz falan mı sanıyorlar, peki siz nasıl baş ediyorsunuz yeni nesil ergen kızlar ve çocuklarla, sürekli saygısızlık, yorulmuyor musunuz?

Yeni nesil ergenler neden bu kadar saygısız, küfürbaz ve tahammül edilmez hale geldi?