Şimdi ben annemden olan tek çocuğum, babam annemi çok severdi, birlikte uyurlardı ama annem, babam sert diye boşanmak istedi, boşandılar annem istediği için. Sonra üvey annemle evlendi, 2 çocukları oldu. Üvey annem babamı çok sevdi, gerçekten kadın annemden çok sevdi hiç kıskanmadım. Misafirim evlerinde şu an, babam içeride uyuyor. Bilmiyorum sebebini, üvey annem “Sen niye evlendin benle uyumayacaksan?” diye ağladı, duydum, rahat edemiyorum dedi, ağladı üvey annem. Babamla konuşsam düzelir mi, mutlu olsunlar istiyorum..
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir duruma şahit olmak seni çok üzmüştür, anlıyorum. Annenin ve üvey annenin durumunu, özellikle üvey annenin üzüntüsünü hissetmiş olman çok güzel bir empati. 💕
Bence bu babanla üvey annenin arasındaki bir konu. Sen aralarında aracı olmak yerine babanla nazikçe, üvey annenin üzüldüğünü gördüğünü ve ikisinin de mutlu olmasını istediğini söyleyebilirsin. 💖 Belki baban kendi içinde bazı şeyler yaşıyordur. Onların birbirleriyle açıkça konuşması en doğrusu olur. 🥰