Anne babam iki -3 yildir neredeyse ayri yatiyor. ve cok az konusuyorlar. neredeyse hicc. kavgayi bile biraktilar. psikolojim cok bozuldu bitti mi bir daha hic iletisim kurmiyicaklar mi offf :( napicamm onlari evlilik danismaniyla gorusturmek cok isterdim ama asla dinlemezlwr beni
Cevabın nedir?
+1 yılOnce annenle konus ona sizin iliskiniz beni cok uzuyor piskoplojim bozuldu de. Sonrada babanla konus. Onlara sorunlarini islami yollardan cozmelerini soyle. Guvendiginiz bir muftuye gotur ve islama gore aralarini bulsun. O da olmassa muftuye gitmezlerse islamda evlilik kadin ve koca haklari kitabini al onlara oku. Belki birinden biri bir hata yapti birbilerini affetmiyorlar olabilir. Kac kardessiniz sizin yasiniz ne? Diger kardeslerin varsa onlar bu durumdan etkilendimi?
04 Yorumla
Soran+1 yılben 18in uzerindeyim. benden butuk kizkardesim ve minik birinci sinif kardesim de var. hepimizi etkileyen biseyler var. ayni cati altinda etkilenmemek elde degil islami yoldan cpzulmesi gereken cook ciddi bir durum bence de. o kitaba bakacafim. yazari kim acaba. ve malesef onlar didismekten yavrularina sevgi gostermeyi unuttular. yuva oldugumuzu unuttular.. bundan etkilenmemek mumkun degil inanin
- +1 yıl
Kesinlikle anneniz ve babanizla mutlaka konusun yoksa siz ve kardeslerinizin ozguveni zarar gorecek bu butun hayatinizi etkiler. Soyleyin allah hatiri icin sizin hatiriniz icin birbirlerini affetsinler. Islamda kadin erkek haklarini ogrenip tatbik etsinlar bakin gorun yuvaya huzur gelecek.
Kitap almaniza bile gerek yok internedde bir suru kari koca haklarini anlatan video ve websiteleri var
Asagidaki muteber hoicalarin kari koca haklari videolarini babaniz ve annenizle izleyin.
Cubbeli ahmet hoca
Nihat hatiboglu
Nureddin yildiz
Omer dongeloglu
Soran+1 yılahh bilseniz ne kucuk seyler buyudu. ve anne babam dini anlamda cok bilgililer kuran kurslarinda yillarca yasmis iki insan. babam hocalik dahi yapmis. bilmiyotlar midir ku kadinin kocasi erkegin karisina karsi hak ve gorevlerini sanki.. bilmiyorumm napicagimi hic bilmiyorum. cubbeli Agmet hocamizi ben dinliyorum. diger hocalardan da tanidiklarim var. ben dinleyecegim. anneme de musait bir zamanda izletecegim. ben onlarin evliliklerinin bu hale gelmesine uzuldugum kadar eminim onlar benden alip goturdukleri canimi yaktiklarina uzulmediler.. ama bu hayatta benden cok sey gorturduler. burasi ic dokmr yeri degil tabi. sagolunn buyuugum olup duzgun fikirler verdiginiz icin
- +1 yıl
Boyle kuran okuyan namaz kilan ama kurani ve sunneti uygulamayan cok insan gordum. Siz mutlaka annenizle konusarak ise baslayin ve durumu anlamaya calisin. Neymis bu cok onemli sorun. Onlara soyleyin bizim gelecegimizi dusunuyorsaniz boyle yapmayin. Hepimiz oz guvenimizi yitiriyoruz deyin. Once annenizle konusun sonra babanizla konusun sonrada insaallah onlari baristirirsiniz.
En İyi Cevaplar
3. kişi araya sokma.. Ayrıldılar zaten zihnen, ama sizler için birlikte duruyorlar. Kendi cehennemlerini sizlere yaşatmak istemiyorlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılgaliba cok dogru soyluyorsunuz. benim veys biklbaska 3. nun araya girme hakki kesinlikle yok.. tesekkurler
Gizli Üye(25-29)+1 yılevli olsalar da aralarında karı koca ilişkisi bitmiş malesef. büyük ihtimal senin için ( çocukları olduğun için) evliliği devam ettiriyorlar ama ayrılmaları daha sağlıklı ve mantıklı olur.
00 Yorumla
+1 yılAnnen menepoza girdiyse normal yaşlandıklarında öyle oluomuş ztn
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim anne babamda aynı şekilde yatıyo fakat nedeni babam gece kitap okumayı sever annemin uykusu çok hassastır ondan seninkilerde öyle bişey olabilir
16 Yorumla
Soran+1 yılhayir oyle degil. off degil
Cevap sahibi+1 yılpeki nedenini kendilerine sormayı denedin mi
Soran+1 yılyasim kucuk degil 18in uzerindeyim. anne babamla boyle biseyi konusmak haddim degil. babama zaten bisey agzimi. acamm ben. anneme bisekilde actigimda bu konuyu bazen icini dokuyor. agliyor. bazen de kapatiyor. asagida gizli bir bayanin gorusune yorum yapmistim okur musunuz. kopyalayamadim
Cevap sahibi+1 yılgeçmişte senin bilmediğin bir sebep olabilir arkadaşların da dediği gibi ya senin için devam ediyodur ya da toplum baskısı yüzünden zamana bırakmak gerek
Soran+1 yılbosanma durumuna ne ben ne onlar zaten (umarim hep boyle olur) dogru bakmiyoruz. bizim icin yuruyor bu evlilik evet. umarimm birgun onlara gercektej destek olabilir aralarini ben duzeltebilirim umarimm annr babama cocuklarimmis gibi bakip ara bulmaya varim ben. kendim biraz yetiskin oliyim da insallah
Cevap sahibi+1 yılevet ailede çocukların payıda çok önemli
+1 yıldemek ki senin için sabrediyorlar ya da ayrılsak ne olur diye sabrediyorlar ama bu genelde erkeğin hataları yüzünden olur kadın kötü biri ise genelde kocası yüzünden kötü olur
10 Yorumlabişey olmaz sana numara yapıyolardır bir kaç gün arkadaşında kal düzelirler ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılya o kadar gicik bir sinir bozucusunuz ki gece gece kafanda odun kirmak isterdim. ya annemle babam konusmuyor diyorum. ne sacmaliyorsunuz. sinirlerim bozuk lutfeb sacmalamayin. defolup bir yere gitsem daha beter olucaklar anlasmayi bilmiyolar
Soran+1 yılhiimm cozemezsiniz ki ama :/ haha yaa sivri zekali es ne demek cok guldum ona
Soran+1 yılben zorunlulugumdan burda insanlardan fikir almak icin anlattim biseyler. okuyup fikrinizi paylasir misiniz cozebilir miyim sizce :(
biliyormusun aynı şeyi ve durumu yaşıyoruz ve malesef elden hiçbişey gelmıo
10 Yorumla
+1 yılBosver. Onlarda yetiskin insan kendileri karar vermistir.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklisinizz galiba. zaten kimseyi dinlemiyolar
+1 yılSevgi bştmişse.. allah boşanmayı helal kılmıştır.. ama bellide olmaz.. belki allah kalblerine yrnidrn sevgi koyar.. talak suresinin mealini oku
02 Yorumla
Soran+1 yılbunu bilmiyordum benn
- +1 yıl
Talak suresinin ilk ayetlerini mutlak oku ve bana dön
bence onlar aralarında bitirmiş ama çocuklar sıkıntılı olmasın diye ayrılmıyorlar...
00 Yorumlaevlilik danısmanı iyi fikir ya da ikisiylede ayrı ayrı konusmalısın ya da annenle konusmayı deneye bilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılIkisi kendi hayatlarini yasiyor artik anan baska adamla baban baska kadinla g. o allah sabir versin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek kardeşsen git babannende ya da başka bir yerde kal 2 3 gün biraz yalnız kalsınlar😉
00 YorumlaHiç konuştun mu bu durumu?
09 Yorumla
Soran+1 yılasagidaki goryslere yorumlarimi okuyabilir misiniz :/
Soran+1 yılannemle cokkk cok dertlesmeye calistim. amo kadar birikmis durumda ki annem nefret ediyor. sorumsuz bir baba hayatta cok buyuk kayip demek. sadece diyerek basite aldiginizi hissediyorum. ya da ben bu ailenin icinde yetistigim icin bana cok cok onemli geliyor sorumlu bir banaya sahip olmak
Soran+1 yılben size cokk genel ve cok kisitli ifade edebildim zaten. ama temelde boyle bir sorun var. evimizde. bende de suc tabi vardir. ama kendimden bikac yas buyuk ablam bile aralarina girmek istemiyor. annemle daha cok iletisimdeyiz. ablam da aklinca dogruyu yaptigini saniyor. babami daha da anneme koyuledikce. neyse sagolun basinizi agritmiyim
Soran+1 yılmini mini biir :) minnos o minnoss
Soran+1 yılbalatalar gitmedi de hatlar iyice birbirine karisti. asagida arkadasa yazmaya calismistim. aman neyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşansalar daha iyi değil mi böyle olacağına
12 Yorumla
Soran+1 yılhayir. o daha kotu bir durum. bilemem yasamadan ama. ya annem babama cok kizgin. babam da evlilik hayati boyunca adam olmadi. babalik vw eşlik gorevini yerine getirmiyor babam. ozellikle manevi anlamda. yasim 18in ustunde. kucukken de cok etkilendim aralarindaki iletisimsizlikten. ama su an cok fazla koyuyor. cok hem de
Cevap sahibi+1 yılBabalk bile yapmiyorsa bosansin annen blki sen etkilnme diye dayaniyrdr babana
+1 yıl3 yılmı oda nesi.3 yıl ayrı yatmamı olur :(
021 Yorumla
Soran+1 yılnefret... seytan...
Soran+1 yılEvlenince anlarsiniz. Allah kimseye yasatmasin. yuvanin sarsilmasi ne derece neler goturuyor insandan ben cok iyi bilirim.
- +1 yıl
Evlenince anlarsınız derken onu anlayamadım. Ben seninle dalga geçmedim. Durumunu bilemeyiz tabiki. Canını sıkma hayat inan zor. Bendende çok şeyler götürdü.
Soran+1 yılhayir asla oyle demek istemedim Allah korusun kimsenin bunlari yasamasini istemem. demek istedigim esler bazen kimbilir neler neler yasiyorlar ki nefret bile duyabiliyorlar birbirlerinden. ben anne babami gozumun onunde boyle kotu bir evlilik ornegi olarak seyrederek buyuyorum
Soran+1 yılevde minigimiz de var onu da mi bagrima basip goturucem :)
- +1 yıl
:( elimizden birşey gelsede yapcak keşke ama bazen hayatı akışına bırakmak gerekiyor.
- +1 yıl
Minik çokmu minik
Soran+1 yılminigimiz. ilkokul bir :) acikcasi cokk dusundumm. hani sonucta 7yil once kardesim dunyaya geldi.4yila yakin bir zamandir baya uzaklastilar birbirlerinden ve sonuc bu. ama demek ki kardesim olduguna gore o zamanlardan sonra bir evlilik danismaniyla acele gorusmeleri ki buna aileden kendi kardesleri tarafindan tesvik edilmelilerdi bence anne babam. ben soylesem asla kimse dinlemez beni ki ben yalvardim anneme kac yoldir psikologa gidip icini dokmesi icin. kabul etmiyor. yanlis goruyorlar psikologa gitmeyi vs
- +1 yıl
Anladım canım. Seni dinlemiyorlarsa yok mu yardımcı olucak bir teyzen bir halan. Belki onların bir faydası dokunabilir.
- +1 yıl
Minikte mini mini birmiş :)
Soran+1 yılmini mini biirr :) minnoş o minnooş
- +1 yıl
bir gittin 30 dk sonra yorum yazmışsın :)
Soran+1 yılhahaha :)))
- +1 yıl
:)) Hoşgeldin ne getirdin gelirken
Soran+1 yılben bisey getirmedimm :) valla ben bugun en sevdigim seyi yemegi unuttum biri bu saatte getiriyosa onu getirse muhtesem olurdu da hayall :( cikolata krizindeyimm
- +1 yıl
:( Çikolata getiremeyizde sevgilerimi gönderiyim tatlı niyetine sayarsın :)
Soran+1 yılgonder gelsin :) tatli niyetine saydim gitti
- +1 yıl
eywallah gönderdim gitti 5 10 dakikaya eline ulaşır :):)
Soran+1 yılkaç saattir bekliyorum hala gelmedi :/
- +1 yıl
:) nerelerdesin sen
Soran+1 yıl:) :) geldimmm ki istee
+1 yılBaban anneni aldatmis olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Onlar artık abi kardeş.
00 Yorumla
+1 yılartık kuzen gibi olmuşlardır.
00 Yorumlademekkı seks hayatları bıtmıs
00 Yorumlasorun ney peki
08 Yorumla
Soran+1 yılasagidaki goryslere olan yorumlarim okuyabilir kisiniz bikacina baksaniz bilgi alabilirsiniz. kopyalayamiyorum. fikriniz ne olur acaba i
Soran+1 yılyapamadilar. malesef cok bilincli yaklasimlar yok bu konuda. dini yaklasabiliyorlar. ama bir hoca ya da etrafli konusabilicek bir psikologdan yardim alinmasu gerektiginin farkinda degil kimse. ben aralarina giremem tabi. onlarin ozeli aslinda ama cocuklariyim. cozmek istiyorum artik
Soran+1 yılben 18in uzerindeyim. benden butuk kizkardesim ve minik birinci sinif kardesim de var. hepimizi etkileyen biseyler var. ayni cati altinda etkilenmemek elde degil islami yoldan cpzulmesi gereken cook ciddi bir durum bence de. o kitaba bakacafim. yazari kim acaba
Soran+1 yılson iki yorumumu dikkate almayin lutfen. baska bir kullaniciya cevap veriyim derken yanlislikla oldu.
Soran+1 yılannemi koruyacak kimsesi yok. erkek kardesleri aslinda var. ve hergun babamin kafasina dank ettiricek cok swy yapabilirler konusabilir konusmayla olmuyosa vurmayi kirmayi baska zaman biliyolar gerekirse sert olmalilar. annemi korumalilardi. suclu buluyorum ben acikcasi. e ben mi annemi koruyacagim ben mi babama el kapdiracak kacvga edecegim ne yapayim hic bilmiyorum
Soran+1 yılannem bugun babam icin bu adam evliligi yuva kurmayi hak wtmiyodu Allah nasil nasip etti dedi yine. cok uzuluyorum annemin yillarini resmen yedi babam annem hasta ve onu kaybetmekten cok korkuyorum cunku annem olmasa babam bizi sokaga bile birakabilicek bir insan ua Allah korusunn korkuyorum ben
dene sen
00 YorumlaYaslari kac
017 Yorumla
Soran+1 yıl40-50 arasinda ikisinin yaslari
Soran+1 yılasagida bir gizlu bayanin gorusune yazmistim. kopyalayamadim okuyabilir misiniz
Soran+1 yılhiimm 20 kusur yillik bir evllik hayati.. cocuklarin da stresini acisini tatlisini butun hayatin maddi manevi sorumluluklarini omuzlarins yuklemis iki insan. etraflica seyanslarca evlilik danismaniyle gorusulmesi gerektigine inamiyorum. ama beni asla dinlekiyicekler..
Soran+1 yıloyle inatcilar ki insanin eli kolu bagli oluyor. bilemiyorum anlasmak.. konusmuyorlar ki resmen. ben sakin olamiyorum kardesimi dusunuyorumm
Soran+1 yılonu kucuk cocuklar soyler. ben citimi cikaramam onlara
Soran+1 yıl*
yapamadilar. malesef cok bilincli yaklasimlar yok bu konuda. dini yaklasabiliyorlar. ama bir hoca ya da etrafli konusabilicek bir psikologdan yardim alinmasu gerektiginin farkinda degil kimse. ben aralarina giremem tabi. onlarin ozeli aslinda ama cocuklariyim. cozmek istiyorum artik""Yorumla
*
Soran+1 yılbilemiyorum. ozguvensiz buyudum. cok korkunc bisey bu. anlasamadiklari sey iletisimsizler en basinda. annemm cokk sinirli ve cok bagiriyor babama babam susuyor. sorumsuzlugu cokk. her konuda. annem butun evin yuku omuzlarinda. kosturuyor. annem hasta beyin tumoru var. babam hic anneme nasilsin nadil oldun bile demiyor. hic hastaneyle ilgili durumlarinda asla ilgilenmez ne onunla ne bizimle. kendiniz gidin siz gidiceksiniz der 14 yasimda kolum kesilmisti camla. pansumana yalniz gitmekten korkuyodum. babam gelmedi hic. o gunden sonra yalniz basima hastalik vs halletmeyi ogrendim. ama babam malesef cok sorumsuz. kardesimin dogumunda annemle ilgilenmedi. bizi annemin ailesi hastaneye gorurdu. babam onu aradigim halde hastaneye annemi ve kardesimi gprmeye bile gelmedi. sanirim bunlar ozetler. bu kadarla sinirli tabiki degil. bidolu seyy annemm cok hakli. Allah biliyor herseyi. herseyi biliyir
Soran+1 yılahhh ahh. anneme cok kirginim benn ta evlenicegi zaman hersey belliymis. ilk yillarinda da belliymis. ben dogucagim zaman da yapmis bunu babam. kendi babasiyla hastaneye yollamaya kalkismis annemi git yalniz basina cocugu dogur diye. bahanesi ben ise gidicem. ya birakin isi asla asla bahanesi olamaz bir erkegn ya yuvan senin karin yavrun cocuklarn. sana emanet ediyor Allah
Soran+1 yılannesi bile olse esini asla yalniz birakamaz ne boyle onemli durumda ne baska biseyde.. annem bosanmaliymiss yillar once. cokk cok korkuyorum ben. annem hasta annemi kaybetmekten cok korkuyorum. babam bugun sehir disina cikti beni birakin kucucuk kardesimi bile yavrum gel sariliyim demedi. evden oyle defolupgidebildi. birkac ay gelmiyicek ustelik. annem orda gebersin bile dedi afedersiniz. annemi mahfetti annemi nasil ikna edebilirim bosanmasi icin. ya kesinlikle cozum bu. ya da asla babamla ayni evde yasamicaklar. resmi olarak nikahini vermesi taraftari degilim annemin. nafakamizi versin gidip ne halt yiyorsa yesin o adam. ya offf
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam