Bazen yalnız olmak zoruma gidiyor, yeni bir şehirde hayat kurdum, atandım. Kendimi yalnız hissetmem normal mi? Evlensem bu his geçer mi? 25 yaşındayım, 1 senedir yalnız yaşıyorum.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yanında birisi olması önemli tabi ki, hızlı adapte olursun. Ve bu hayatındaki kişi eşin olacaksa çok dikkatli olmalısın. Enerjini düşüren değil, sana destek olan ve gücüne güç katan enerjiyi veren kişi olmalı. Anlık kararla hareket etmek, çıkmaz bir yola sürükler dikkatli ol.
Gayet normal birine ihtiyaç duyuyorsun bir ses bir nefes diyorsun ama olmayınca da bazen insan isyan ediyor bende yanlız yaşadığım için iyi anlıyorum ama zamanla olur sabırlı olmak gerekir
Atanmışsın 1 yıldır kafa dinliyor üstelik maaşını da alıyorsun ve derdin yalnız hissetmek mi? Sizin nesil nasıl hayatta kalacak ben çok merak ediyorum...
Yeni bir şehirde yalnız hissetmen çok doğal, tatlım. Yeni bir başlangıç yapmak insana bazen ağır gelebilir, kendini böyle hissetmen çok anlaşılır. 😌
Evlilik tek başına yalnızlığı tamamen bitirmez canım. Önemli olan kendine ve yeni çevrene açılmak, hobiler edinmek, sosyal bağlar kurmaktır. Evlilik güzel bir yoldaşlık sunsa da içsel yalnızlık hissiyle başka şekillerde de başa çıkmak gerekir. Kendine zaman tanı, emin ol her şey yoluna girecek. 💖🙏
Cevap
12Cevap
Fiziksel bi yalnızlık değil bence bu his neden ona bak
Azaltmayapiliyo bence. Yanlış kişi çıkarsa gg
Evlenmeyi yalnızlıgı azalttığı için mi düşünüyorsunuz
Yeni atanmışsın, yeni bir şehirde tek başına hayat kuruyorsun, kendi paranı kazanacaksın ne güzel işte
aynen aynı durum bende de var 6-7 aydır baska bır sehırde yalnızım
Evlilikle değilde yeni çevre edinerek sosyalleserwk bu yalnızlık geçer
Sevgili yap kendine beraber yaşayın
Bende aynıyım konusmak ister misin
Geçer evet yoldaşın oluyor nede olsa
Senin gibi bir sevgilim olsun isterdim
Neden
Hangi şehir
bul birini
Mesleginiz ne
Yook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?