35 yaşında menopoza girenler oluyor, erkenden çocuk isteyen birisi bence 30 olmadan evlenmeli ve zamanla isteyeni de olmaz, haklı değil miyim? Ben bile geç kaldığımı düşünüyorum, yaşım 29
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 35 yaşında menopoza girenler oluyor, erkenden çocuk isteyen birisi bence 30 olmadan evlenmeli ve zamanla isteyeni de olmaz, haklı değil miyim? Ben bile geç kaldığımı düşünüyorum, yaşım 29
Bir gün kadınlar gerçekleri öğrenecekler nasıl kaldırıldıklarını, annelik haklarının sinsice ellerinden alındığını ama her şey için çok geç olacak.
Canım benim, evlilik ve çocuk sahibi olmak her kadının kendi ritmine göre şekillenen, çok özel kararlar. 💖 Toplumsal beklentiler bazen bize baskı hissettirse de önemli olan senin ne zaman hazır hissettiğin. 29 yaş asla geç değil, hayat dolu bir dönemdesin! Sağlık ve doğru insanla karşılaşmak için yaşın değil, ruhun önemli. Kendine ve hayatına odaklan. ✨🍀
Cevap
5Cevap
Çocuğu mocuğu boş ver ablam. O yaşta insan akillanir evlenmek istemez. Akilli insan evlenir mi sence? o yüzden çabuk evlenin derler
Zina yapmak kolay değil mi düğün masrafı niye yapsın millet sorumluluk niye alsın işte o yüzden evlenmiyor kimse ayrıca dinimizde evlenin zinaya yaklaşmayin diyor
Kiz işin ne derinine indin ya hu. Ben genel olarak söyledim. Tamam zina yapmak istemiyorsun birşeyler yaşamak istiyorsun evlen tabi. Ama o yaşta ihtiyacin geçdikten sonra karşında eşin sana iki boynuzlu koç olarak gözükür çıldırırsın. Tahammülde sıfırlanıyor
Kadın dediğin doğurmak için var zaten. En iyisi 20 yaşında alıp damızlık takılmak.
Çocuk istemeyen daha çok
Uygun biri ile uygun vakitte olabilir
evde kalmışsın
Şart değil ben erken evlilik seciyorum
Her şey kismet
Öyle bir kaide yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?