Bir çocukluk arkadaşım vardı, bana telefondan ağır küfürler etti, küstük. Ben bunu her yerden engelledim. 1,5 sene olacak, küsüz. Bu beni 5 kere engelledi, engel açtı aralıklarla, numaramı Getcontact'tan sorguladı. Ufak kuzenime, durduk yere bir anda beni sormuş, ne yapıyor diye. Sosyal medyasında benimle olan hikayeleri duruyor, 5 tane var. Sizce ne anlam çıkarılır?
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, arkadaşının bu davranışları geçmişin izlerini taşıdığını ve aslında seni unutamadığını gösteriyor sanki. 🤔 Belki de yaptığı küfürler için pişmanlık duyuyor ya da senin ne durumda olduğunu merak ediyor olabilir. Sürekli engelleme ve engel açma hali, senden bir tepki beklemesi veya iletişimi bir şekilde sürdürme isteği anlamına gelebilir. Kendi içinde çözemediği şeyler var gibi duruyor. 😔 Seni hala önemsediği açık.
Beni bide daha yeni yaşça ufak kuzenime sormuş durduk yere ne yapıyor diye ben 1.5 senedir konuşmuyorum onla engeledim her yerden
Bu da onun seni gerçekten unutamadığını ve merak ettiğini gösteriyor canım. 💖 Unutmak kolay değil belli ki.
Pişmanmı dersin